Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Vršac

Kad poželite najbolje slavlje, budite sigurni da će trubači Vršac ispuniti sva vaša očekivanja. Lepota trubačke muzike, veselje je kome nema kraja.

Ono što naš orkestar čini posebnim, ono što nas izdvaja od drugih su mnogobrojna veselja na kojima su nastupali. Bilo ona velika ili mala, uz nastup orkestra Džipsi Trik, svi gosti su uvek bili srećni i mogu se mogu složiti u jednom da nikada nisu bili na boljem slavlju.

Kada trubači Vršac svojim znanjem i vrhunskim trubačkim umećem nastupe, da najlepšom trubačkom muzikom ulepšaju slavlje, svi gosti biće oduševljeni kvalitetom muzike. Profesionalni trubači će najboljom muzikom udovoljiti svakoj vašoj želji. Budite spremni za slavlje uz nezaboravne pesme, za najbolju igru uz narodna kola.
Naš repertoar obuhvata preko 2.000 pesama i kola i sigurni smo da će svi na vašem veselju uživati u lepoti trubačke muzike. Kao domaćin, slavljenik, možete sastaviti listu pesama i poslati nam ili uz našu pomoć napraviti listu koja će najbolje odgovarati vašem slavlju.

Veselje ispred svadbene sale uz zvuke truba

Pre više od dve decenije smo se sastali iz ljubavi prema trubi, prema pesmi, sa željom, voljom i radošću da vas i vaše goste proveselimo najboljom muzikom koju sviramo na svim vašim važnim datumima. Na porodičnim slavljima, veseljima, rođendanima, punoletstvima, krštenjima i svadbama najbolja muzika, najbolje slavlje je uz trubači Vršac.

Uvek nas možete pozvati jer su naše trube spremne da na vašem veselju zasijaju svojim zlatnim sjajem, da se muzika koju naš orkestar svira u Vršcu čuje celim mestom. Domaćini i gosti uvek su prezadovoljni kvalitetom našeg orkestra a celo mesto, znaće da na vašem slavlju nastupaju prvaci Srbije.

Naš orkestar je nadaleko poznat i zato smo često pozivani na mnoge TV emisije. Sa najvećim estradnim umetnicima, gledali ste naše nastupe na televizijama.

Budite poznati po najlepšem slavlju u Vršcu

Dovoljan je samo jedan vaš poziv i najbolji provod može da počne. Bez obzira u koje doba godine pravite slavlje, pozovite najbolje trubače, pogledajte naše liste pesama i odaberite one koje najvećim volite. Provod je najbolji uz trubači Vršac, orkestar Džipsi Trik.

Veselje na svadbi trubači

Kad angažujete naš orkestar budite sigurni da će svi gosti biti zadovoljni. Na svakom veselju na kome nastupimo, gosti prilaze domaćinu i zahvaljuju se na veselju sa najboljim trubačima.

Pravo je zadovoljstvo kada vidimo srećna lica vaših gostiju, kada se kumovi i prijatelji vesele, kada se nazdravlja, kad se ispija vino u znak slavlja, kad se nazdravlja u znak dobrodošlice svim gostima na slavlju.

Nema boljeg veselja od onog na kome nastupi orkestar vrhunskih umetnika, trubača koji još od najmlađih dana vole i sviraju trubu.

Uz trubači Vršac proslavite najvažnije datume

Zaokružite vaš najvažniji datum, odaberite pesme koje želite iz našeg bogatog repertoara i uživajte u slavlju koje je pred vama. Uz orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića, svako vaše veselje biće događaji o kome se priča.

Godinama nastupamo na različitim vrstama slavlja kako u Srbiji tako i u inostranstvu. Pozivaju nas mnogi naši ljudi da u Evropi nastupimo na njihovim slavljima, da gosti uživaju uz trubačku muziku. Svi vole da prisustvuju slavlju na kom sviraju trubači odeveni u narodnu nošnju.

Na slavljima, svečanostima, rođendanima i svim drugih srećnim događajima trubači Vršac nastupaju u ključnim trenucima – kad se dočekuju gosti, kad se mladenci prate na venčanje, kada se seče torta.

Trubači za venčanja

Kad u Vršcu pravite venčanje, pozivom našeg orkestra bićete sigurni da će celog dana će gosti biti veseli uz najbolju trubačku muziku.

Trubači za venčanja

Orkestar Džipsi Trik sa vama dočekuje goste, kumove, prijatelje i rodbina. Prilikom okupljanja svatova, obično se napravi neka mala zakuska za zvanice a trubači su tu da uvek bude slavlje.

Zatim naš orkestar prati svatove kada se ide po mladu, nastupamo u trenutku izvođenja mlade iz kuće, pratimo mladence na venčanje, nastupamo kod crkve svirajući najlepše pesme i najbolja kola.

Svi vam slavljenici mogu potvrditi da su nastupom našeg orkestra bili izuzetno zadovoljni, da se se gosti uz kvalitetne zvuke trube proveselili najbolje. Zato nemojte propustiti ovaj trenutak da pozivom našeg orkestra obezbedite vama i vašim najmilijima najbolje slavlje. Javite nam se, pošaljite poruku i zakažite dolazak trubači Vršac na vaše slavlje. Budite sigurni da će orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića održati svaku dogovorenu reč i u tačno dogovorenom trenutku nastupiti na vašem veselju.