Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Valjevo

Truba se, tokom istorije, čula na mnogim važnim događajima, svetkovinama. Zvucima trube se oglašavalo ustoličenje vladara. Još od rimskog doba pa do danas truba je bila i ostala instrument koji se je prisutan na svakoj vrsti slavlja.

Valjevo je grad u kome se uvek čula trubačka muzika. Poznat po svojoj bogatoj istoriji, Valjevo je grad koji leži na Kolubari i poprište je mnogih važnih događaja.

Vrhunski trubački orkestar Džipsi Trik u svečanoj sali

U Valjevu i svim vestima u okolini trubači Džipsi Trik sviraju muziku po vašem izboru i vašoj želji. Ukrasićemo svaki trenutak vašeg veselja nezaboravnim pesmama, kolima, hitovima svih vremena. Naš repertoar sastoji se od preko 2.000 pesama i kola, repertoar u kome će svi vaši gosti pronaći pesmu koju najviše vole.

Na slavlja svi zovu Trubači Valjevo

Domaćini i slavljenici nas vrlo rado preporučuju svojim prijateljima jer žele da uživaju, kao gosti uz najbolji orkestar trubača Srbije. Osvojili smo mnogobrojne nagrade, nastupali na mnogobrojnim svečanostima u Srbiji i inostranstvu. Cela Srbija i Evropa vrlo dobro znaju vrhunski kvalitet trubača Džipsi Trik, orkestra Miloša i Peđe Stojilkovića.

Kada pravite veselje, pozovite trubači Valjevo za svaki vaš srećan događaj. Da svaki trenutak veselja gosti provedu u najboljem raspoloženju, pobrinuće se orkestar iskusnih trubačkih umetnika.

Naš orkestar koji čini 10 majstora trube koji će svoje znanje i iskustvo iskoristiti da najboljom muzikom podigne atmosferu na vašem veselju.

Trubački orkestar kod restorana

Orkestar o kom svi govore

Truači smo o kojima svi pričaju a video snimke sa slavlja zvanice rado dele na društvenim mrežama jer vole da se pokažu u najboljem veselju uz trubače i trubačku muziku.

Trubači za venčanja

Tokom cele godine, naš orkestar spreman je da po vašem pozivu, u tačno dogovoreno vreme, nastupi na vašem slavlju i da najboljim pesmama i kolima, uz lepotu trubačke muzike doprinese kvalitetu vašeg veselja.

Domaćini već odlično znaju da pozivanjem trubačkog orkestra Miloša i Peđe Stojilkovića na slavlje, ono će postati događaji o kome se priča.

Kada nastupi nas orkestar sve bruji od dobre muzike. Uz vrhunski zvuka iskusnih trubača, gosti se vesele, brzo se opuste i raduju. Već na prve zvuke trube gosti se hvataju u kolo.

Sviramo svu vrstu muzike

Najbolji trubači Valjevo sviraju svu vrstu muzike, sve pesme i kola su na našem repertoaru. Od nas možete tražiti bilo koju pesmu od zabavne, narodne, izvorne, domaće muzike, kola, pa do najnovijih modernih hitova sa estrade.

Veselje sa trubačima

Pozivom našeg orkestra možete biti sigurni da će profesionalci trubači Valjevo sa najvećim zadovoljstvom nastupiti na vašem slavlju i da će vaši gosti biti izuzetno srećni što imaju prilike da se vesele uz najbolje trubače.

Najveći hitovi na vašem slavlju

Bez trubača nema pravog veselja a orkestar Džipsi Trik to dokazuje svojim nastupima. Na hiljade nastupa je iza nas u toku naše dugogodišnje karijere. Estradni umetnici redovno nastupaju u pratnji našeg orkestra a publika nas nagrađuje dugim aplauzima.

Iznošenje torte pred goste

Nijedna svadba ne može da prođe bez trubača Džipsi Trik, iskusnog orkestra koji najavljuje svečano iznošenje torte pred goste.

U trenutku kada se svetla u sali zamrače, trubački orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića svečanom muzikom, pesmom koju ste vi odabrali nastupa da podigne atmosferu do usijanja.

Izgled trubačkog orkestra

Svojim nastupom, orkestar Džipsi Trik, želi da doprinese o lepoti vašeg slavlja. Zato smo obezbedili nekoliko vrsta uniformi – orkestar može doći u ležernoj uniformi, svečanim odelima ili u narodnoj nošnji. Mnogi vole da vide trubače koji odeveni u narodnu nošnju sviraju izvorne pesme i kola.

Kad vam nakon veselja gosti budu čestitali i zahvaljivali na izvoru kvalitetnog orkestra, potvrdićete još jednom da ste doneli dobru odluku pozivom orkestra Miloša i Peđe Stojilkovića.

Zakažite dolazak trubači Valjevo

U bilo koje doba godine možete pozvati orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića, zakazati nastup na vašem veselju i biti sigurni da ćemo tačno dogovorenog datuma, vrhunskim trubačkim mećem zadiviti sve vaše goste i prijatelje.

Domaćini u Valjevu posebno vole da dočekuju goste – kumove, rodbinu, prijatelje uz trubače. Mi smo tu kada se odlazi po mladu, sviramo ispred opštine kao i kod crkve ili manastira. Trubači Valjevo se čuju na svakoj vrsti slavlja.

Uživajte i srećno vam bilo!