Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Svilajnac

Uz najbolje zvuke trube, svako veselje može da počne. Kada pravite slavlje u Svilajncu, orkestar najbolji trubači Džipsi Trik vam je na raspolaganju je da u svakom trenutku odgovori na vaš poziv i u tačno dogovoreno vreme dođe na vaše slavlje. Bilo da organizujete veselje povodom rođendana, proslave punoletstva, veridbe ili venčanja, godišnjice braka, poslovnog veselja, ili nekog drugog slavlja, trubači Svilajnac su najbolji izbor.

Vrhunski trubački orkestar Džipsi Trik u svečanoj sali

Orkestar koji će vama i vašim gostima svirati sve pesme i kola koja poželite, hitove domaće izvorne narodne, starogradske i estradne muzike. Od najstarijih pesama pa do najnovijih folk hitova, naš orkestar vrhunski svira sva kola koja vi i vaši gosti poželite da čujete.

Vrhunskim nastupom podižemo atmosferu na svakom vašem slavlju

Bilo koji razlog da je u pitanju i bilo koju vrstu muzike vaši gosti da slušaju, budite sigurni da će uz trubači Svilajnac vaše veselje biti događaj o kome se priča. Naše dugogodišnje iskustvo ispunjeno je nastupima na svečanostima, slavljima, manifestacijama, veseljima, svetkovinama, sa stotinama hiljada zadovoljnih gostiju i mnogobrojnih domaćina koji nas pozivaju iz godine u godinu na sva svoja slavlja.

Orkestar pod vođstvom Miloša i Peđe Stojilkovića, vama i vašim gostima prirediće vrhunsko slavlje. Na svakom veselju su gosti izuzetno zadovoljni, toliko da često nakon veselja, pitaju za kontakt trubačkog orkestra jer žele da imaju tako nezaboravan provod.

Trubači Svilajnac dolaze u svako doba godine na vaša veselja i slavlja bilo kojim povodom . Uz znaš orkestar, bićete sigurni da će vaše slavlje biti događaj o kome se priča.

Trubački orkestar nastupa na svadbenom veselju

Trubači Svilajnac najavljuju iznošenje torte

Kada poželite da se svečanom muzikom najavi iznošenje torte pred goste, budite sigurni da su trubači Džipsi Trik najbolji izbor. Orkestar koji nastupa dugi niz godina i koji je svojim kvalitetom i vrhunskim trubačkim umećem postigao neverovatan uspeh, na vašem će slavlju pesmama i hitovima najaviti iznošenje torte pred goste.

Ovaj svečani trenutak će uz najlepše hitove trubačke muzike dodatno podići atmosferu na vašem slavlju. Ljudi uz trubačku muziku se odmah opuste i spremni su na veselje pa čak i oni malo povučeniji koji retko ustaju da igraju, uz zvuke našeg orkestra se hvataju u kolo.

Veselje ispred svadbene sale uz zvuke truba

Sa željom da u veselju, zajedno sa vašim prijateljima proslavite sigurni smo da ćete nam uputiti poziv. Dolaskom našeg orkestra imaćete veselje o kome svi pričaju, događaj na kome snimke i fotografije gosti rado dele na društvenim mrežama.

Vašem gostima će biti zadovoljstvo kada ih budete pozvali na veselje na kome nastupaju trubači Džipsi Trik.

Naš proslavljeni orkestar slavljenici uvek iznova pozivaju i preporučuju svojim prijateljima i rodbini. Kako god pravite neko veselje možete biti sigurni da će trubači Svilajnac odsvirati najbolje pesme i kola, hitove domaće i strane muzike, džez muziku, filmske hitove, valcere i klasičnu muziku. Sviramo sve vrste pesama koje poželite i koje ste čuli.

Pozovite trubači Svilajnac

Uživajte uz najbolje trubače na slavlju, orkestar Džipsi Trik.

Pozovite nas na brojeve telefona ili putem poruke na Viber-u ili WhatsAppu. Naš orkestar će u tačno dogovorenom trenutku doći na vaše slavlje i vrhunsku muziku svirati na radost svih na slavlju.