Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trbači Petrovac na Mlavi

Kda poželite vrhunski provod na vašem slavlju, kada poželite da se vaši gosti vesele, da se opuste, da svi budu srećni i radosni i da svi pričaju o vašem slavlju kao najboljem pozovite trubače Džipsi Trik. Petrovac na mlavi grad je u kome se trubačka muzika često čuje a naš orkestar sastavljen od vrhunskih trubačkih umetnika, majstora trube, spreman je da vrhunskom muzikom, nastupom i izgledom orkestra doprinese lepoti vašeg veselja.

Trubači za svadbu u narodnoj nošnji

Vaše slavlje će biti događaj o kome se priča – to smo dokazali bezbroj puta na svim vrstama proslava i veselja jer smo najbolji trubači koji zna cela Srbija.

Trubači petrovac na Mlavi dočekuju svatove

Dočekajte svatove kao pravi domaćini uz trubače i najbolji orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića.
Mi smo vrhunski tim majstora trube, koji svoj talenat i umeće u sviranju trubačke muzike pokazuje na svim vrstama veselja i slavlja. Uz poziv našeg orkestra bićete sigurni da će svako vaše veselje biti događaj o kome se priča. Svi se raduju, domaćini se vesele i uživaju kada nastupi orkestar koji će svojim vrhunskim pesmama i kolima zadovoljiti sve vaše želje i ispuniti svako vaše očekivanje.

Mladoženja sa mladom časti trubače pored kola

Trubači našeg orkestra su majstori trubačke muzike koji trubu vole i uz žive. Kako svi naši članovi potiču iz trubačkih porodica, može vam biti potpuno jasno da za nas truba nije samo instrument nego i način života. Mi trubu volimo i trubu osećamo. Zato je naša muzika puna emocija, svirana od srca i glavni razlog zašto na svakom veselju na kome nastupaju trubači Petrovac na Mlavi gosti budu zadivljeni lepotom pesmama.

Vaše veselje uz vrhunski trubački orkestar biće događaj o kome se priča. Pozivom našeg orkestra osiguraćete da se vaši gosti sjajno provedu, da uživaju u kvalitetnoj trubačkoj muzici.

Trubači Miloša i Peđe Stojilkovića su nastupali su na mnogobrojnim slavoljima i veseljima. Mnogi od vas videli su naše snimke na društvenim mrežama koji su postali pravi hit sa najvećim brojem lajkova. Zato budite sigurni da će na vašem slavlju trubači Petrovac na Mlavi odsvirati sve pesme i kola koje vi i vaši gosti želite da čujete.

Pokažite se kao pravi domaćin koji je pozvao najbolje trubače i svojim gostima priredio vrhunsko slavlje.

Trubači Miloša i Peđe Stojilkovića orkestar su koji postoji dugi niz godina. Dokazali smo se svojim znanjem i kvalitetom i zato nas veoma rado pozivaju mnogobrojni umetnici estrade kao i mnogobrojne medijske ličnosti. Svi znaju da će pozivom našeg orkestra imati najbolju žurku.

Trubači sviraju dok se svatovi okupljaju

U bilo koje doba godine, naš orkestar spreman je da svojim repertoarom koji broji preko 2.000 pesama k kola udovoljni željama vaših gostiju.

Petrovac na Mlavi uživa uz trubače

Naš orkestar za venčanja, veselja i sva ostala slavlja dolazi kod domaćina u tačno dogovoreno vreme.Sviramo muziku koju vi i vaši gosti najviše volite i najviše želite. Uz izbor pesama po vašim željama, uživajte u vrhunskom provodu i nezaboravnom slavlju koje će vaši gosti prepričavati godinama. Svi koji budu gledali snimke sa vašeg veselja uživaće u nastupu trubača kao što su vaši gosti uživali u sjajnoj atmosferi na proslavi.

Pozovite trubači Petrovac na Mlavi

Javite nam se, pozovite nas na brojeve telefona i uživajte u svakom trenutku uz najbolji orkestar koji je svoj kvalitet dokazao na brojnim slavljima. Trubači su za vas dostupni putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a.