Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Budva

Na svakom veselju, orkestar vrhunskih trubačkih umetnika spreman je da svojim nastupom doprinese lepoti vašeg slavlja. Kada se dočekuju kumovi, gosti i rodbina na veselju, kada se podiže čaša, kada se nazdravlja, proslavljeni orkestar iskusni trubači Budva, svojim nastupom ukrasiće sve važne trenitke na vašem slavlju.

Vrhunski trubački orkestar Džipsi Trik u svečanoj sali

Bilo da pravite veselje povodom rođenja deteta, krštenja, svadbe, veselje povodom godišnjice braka ili nekog drugog slavlja, uz trubači orkestra Džipsi Trik vaše slavlje će biti događaj o kome se priča. Godine nastupa na proslavama i veseljima kako u Crnoj Gori tako i u zemljama okruženja dokazali su da je naš orkestar vrhunski, koji pozivaju i mnogobrojni estradni umetnici na svoje slavlja.

Već uz prve zvuke trube, kvalitetom trubačke muzike, orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića će ulepšati veselje.

Trubači budva dočekuju goste

Pokažite se kao pravi domaćin i pozovite najbolji trubački orkestar da zajedno sa vama dočekujemo goste na slavlju. Kada se na dan venčanja svatovi okupe kod mladoženjine kuće, budite sigurni da će svaki gost biti počastvovan što je dočekan uz trubače.

Trubači Budva su tu da sa prate svatove kad se odlazi po mladu, da nastupe kod opštine ili crkve i manastira. Uvek raspoloženi da vrhunskim izvođenjem pesmama ulepšaju sve trenutke na vašem veselju. Uz znaš orkestar uživaće svi vaši gosti kao što su uživali i svi kod kojih smo dosad nastupali, koji nas uvek iznova pozivaju na svoje slavlja i rado preporučuju prijateljima i familiji.

Trubači prate mladence tokom ulaska u salu za veselje

Naš trubački orkestar koji broji 10 majstora trube na vašem će slavlju svirati sve pesme i sva kola, sve one hitove koje najviše volite, uz koje se svi odmah opuste i uživaju, uz koje se vesele i najbolje slave.

Za vaše slavlje će znati svi u Budvi

Bilo kojim povodom da pravite slavlje uz trubači Budva ono će biti najbolje. Vaši gosti će uz odličnu muziku u veselom raspoloženju deliti fotografije i video snimke sa svadbe, veselja, rođendanske proslave ili punoletstva. Veselite se i uživajte jer će naš orkestar odeven u svečana odela ili u narodnu nošnju, po vašem izboru. O nastupu našeg orkestra na veselju, pričaće se godinama a kad nakon nekog vremena budete prijateljima pokazivali snimke sa vašeg veselja, svi ćete uživati gledajući kakav ste provod gostima priredili.

Trubači orkestar Džipsi Trik su vrhunski profesionalci koji trubu sviraju još od najranijeg detinjstva. Kako i sami potičemo iz trubačkih porodica, vrlo rano smo zavoleli trubu a godine sviranja učinile su nas majstorima trubačke muzike.

Trubači našeg orkestra su pravi profesionalci koji će vama i vašim gostima prirediti najbolje slavlje kakvo možete očekivati. Uz naš trubački orkestar vaše slavlje će biti događaj o kome se priča. Zato nemojte čekati, javite nam se odmah i zakažite dolazak orkestra Miloša i Peđe Stojilkovića na vaše slavlje.

Iznošenje torte pred goste uz Trubači Budva

Orkestar Džipsi Trik spreman je su da u trenutku kada se slavljenička torta iznosi pred goste, svečanom muzikom najavi iznošenje torte i zagreje atmosferu na slavlju.

Gosti na podijumu vesele se uz zvuke truba

Sa odličnim nastupom trubača Miloša i Peđe Stojilkovića svi vaši gosti će se najbolje provoditi. i najvećom slavlju. Vaši prijatelji na društvenim mrežama će vam svi odreda čestitati na sjajnom provodu kad budu videli fotografije i snimke sa slavlja.

Pozovite trubači Budva

Trubači Budva su tu kada se podiže pehar, kada se nazdravlja, kada se gostima želi dobrodošlica. Kumovi i rodbina uz trubače žele sreću bračnom paru. Uz trubače se veseli i nazdravlja. Zato nemojte propustiti ovaj trenutak, pozovite trubački orkestar Džipsi Trik putem telefona, Vibera ili WhatsApp-a da vrhunskim nastupom ulepša vaše veselje.