Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Novi Sad

Novosađani vole veselje, vole da se dobro provedu, da uživaju u svakom trenutku slavlja.

Veselje ispred svadbene sale uz zvuke truba

Svaki dan u godini, razlog je da se danas jer ima i stavljeno povodom veridbe svadbe i krštenja rođendana i punoletstva profesore vi ste najbolje uz trubače i truba

Trubački Orkestar Miloša i Peđe Stojiljkovića koji jd poznat po najboljoj muzici, nastupa za vas i vaše goste na veselju, prenoseći atmosferu koja vlada na saboru trubača u Guči.

Lepota trubačke muzike poznata je još od davnih vremena. Tradicionalno u Srbiji i okruženju, truba predstavlja instrument koji se uvek čuje na svakoj uvrsti slavlja. Zvuke naših truba odlično poznajete – gledali ste naše nastupe na svečanostima, svetkovinama, takmičenjima, televizijama. Nastupi trubača Džipsi Trik sa veselja rado se dele na društvenim mrežama jer svi vole da se vesele uz trubačku muziku.

Vrhunski trubači Novi Sad sviraju na svim slavljima

Nama je glavni cilj da vaše veselje uvek prođe u najboljem redu, da sve bude onako kako ste vi poželeli. Zato trubači Miloša i Peđe Stojilkovića ostvaruju veliki uspeh na svim vrstama slavlja. Gosti se već na prve zvuke trube raduju, jer znaju da će veselje biti odlično.

Vrhunski trubački orkestar Džipsi Trik u svečanoj sali

Truba je instrument koji već pri prvim zvucima opusti čoveka, ponese ga neka radosno raspoloženje. Zato se trubači redovno pozivaju na svečanosti i veselja, na slavlja, kada je potrebno ljude opustiti, pripremiti ih za dugi i nezaboravan provod.

Svako slavlje povod je za muziku, za radost, za sreću a naš orkestar sa svojih 10 majstora trube je spreman da u svakom trenutku po vašem pozivu dođe na vaše slavlje, da vama i vašim gostima, prijateljima i rodbini priredi odličan provod.

Bez trubača nema pravog veselja a orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića na svakom veselju ostaje zapamćen po najboljem provodu.

Uvek se rado pozivaju trubači Novi Sad

Gosti često pitaju domaćina koji će trubači nastupati. Neki nas znaju sa televizije, neki su gledali naše snimke na društvenim mrežama i svi se slažu u jednom da orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića svira vrhunski bez premca. Oduševićete se kada čujete vaše omiljene pesme kako zvuče na trubi. Svi vole da slušaju trubačku muziku i zato se i kaže da truba diže nogu igraču. Uz Trubači Novi Sas svi se hvataju u kolo da igraju uz vrhunska kola i hitove.

Trubači dočekuju goste

Domaćini vole kada u pratnji trubača dočekuju goste, rodbinu, prijatelje, komšije. Sve zvanice se osećaju počastvovano kada ih trubači dočekaju i veselje počinje već od prvog trenutka.

Trubači po dogovoru sa domaćinom dočekuju goste kod kuće mladoženje. Zatim se odlazi po mladu – svadbena povorka uz pratnju našeg trubačkog orkestra kod mladine kuće prisustvuje svečanom činu izvođenja mlade. Zatim se odlazi na venčanje gde trubači ispred opštine nastupaju i laganim pesmama, za vreme dok se održava čin venčanja, zabavljaju goste. Kada, nakon što izgovorio sudbonosno da, novi bračni par izađe iz opštine, tada ih dočekuju najbolji hitovi pesama i kola. Svi se vesel, svatovi igraju, hvataju se u kolo.

Trubači za venčanje u narodnoj nošnji

Trubači Novi Sad sviraju najbolje pesme i kola

Trubači Novi Sad sviraju pesme po vašem izboru iz našeg repertoara koji broj preko 2.000 pesama i kola a repertoar se svakog dana uvećava novom pesmom i novim hitom.

U želji da za vas uvek sviramo najbolje, naš orkestar provodi vreme između nastupa uvežbavajući nove pesme i hitove i održavajući repertoar na zavidnom nivou.

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića spreman je da na vašem slavlju u Novom Sadu kao i u bilo kom mestu u okolini, nastupi sa 10 umetnika majstora trube. Naši trubači su pravi profesionalci koji trube sviraju srčano. Uz kvalitetan nastup našeg orkestra, vaše slavlje će biti pravo a gosti će biti oduševljeni izborom orkestra.

Umešnost u sviranju trube naš orkestar je stekao u godinama iskustva. Na različitim vrstama slavlja, kako u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni, Hrvatskoj tako i celoj Evropi sviramo na slavljima svih vaših rođaka i prijatelja. Ako tražite najbolje za vaše goste, za svršeno slavlje ako želite da vaše veselje postane događaj o kome svi pričaju, pozovite orkestar Džipsi Trik.

Trubači za svadbu

Prilikom organizovanja svadbe pred domaćina se postavlja mnogo zahteva. Treba odrediti vreme i mesto, zakupiti salu za svadbu, poslati gostima pozivnice. Brojni zahtevi su pred vama ali u jedno možete biti sigurni da ćete izborom našeg orkestra postići pravi rezultat na veselju.

Orkestar Džipsi Trik na svadbenom veselju svira najčešće pola sata ili u pauzama kada se glavni orkestar odmara od sviranja.

Jedan od najsvečanijih trenutaka na svakoj svadbi i drugim slavljima u Novom Sadu jeste iznošenje torte pred goste. Trubači Miloša i Peđe Stojilkovića prate tortu i svečanom muzikom najavljuju vrhunac slavlja.

Najbolji trubači su tu kada se podiže čaša, kada slavljenici nazdravljaju svojim gostima, kada kumovi i rođaci upućuju lepe želje. Veselite se uz najbolje pesme i kola a naš orkestar je spreman da vama i vašim gostima ulepša svaki trenutak slavlja.