Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

O nama

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića, postoji dugi niz godina. Sa 10 vrsnih trubača, profesionalaca koji trubu sviraju još od najranijeg detinjstva, orekstar Džipsi Trik nastupao je na svečanostima, manifestacijama, sa mnogim estradnim umetnicima. Svoje umeće pokazli smo na mnogobrojnim glamuroznim slavljima a velik broj javnih ličnosti pozvao nas je na proslave koje su organizovali za svoje prijatelje.

Naš orkestar nastupa na svim vrstama svečanosti i proslava svim povodina kao što su rođenje deteta, krštenje, proslave rođendana, proslava punoletstva, veridbe, venčanja, svadbena veselja, proslave godišnjice braka, proslave mature, proslave diplomiranja, sportske proslave, proslave osnivanja firme, godišnjice firme, novogodišnje proslave i mnogo druga slavlja.

O našim se nastupima uveliko se priča i govori jer smo orkestar koji svojim nastupom doprinosi lepoti vaše svečanosti.

Trubači orkestra Džipsi Trik su vam na usluzi sve vreme vašeg slavlja. Bilo koji povod da je u pitanju, budite sigurni da ćete pozivom našeg orkestra imati odlično slavlje.

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića nastupa u celoj Srbiji, Crnoj Gori, Bosni, Makedoniji, Sloveniji i Hrvatskoj kao i u svim državama evrope.

Sačuvajte naš broj telefona i pozovite nas u bilo koje doba dana i godine. Orkestar Džipsi Trik je spreman da u tačno dogovoreno vreme nastupi na vašem veselju.