Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Bar

Za sve ove godine, kada gledamo najbolje pevače iz celog regiona često nismo ni svesni da sa njima slušamo i najbolji orkestar trubači Bar. Pod vođstvom Miloša i Peđe Stojilkovića, naš orkestar se može čuti na mnogobrojnim televizijama i kao pratnja poznatim estradnim umetnicima.

Trubači za veselja Crna Gora

Pre mnogo godina naš orkestar je počeo da nastupa na veseljima i vrlo brzo smo se pročuli da smo postali najpopularniji na medijskom nebu celog regiona.

Najbolji trubači za venčanja

Poznati smo kao najbolji trubački orkestar Džipsi Trik koji će publika odmah prepoznati čim se pojavimo na slavlju. Trubači Bar sviraju sve pesme i kola na slavljima povodom veridbe, venčanja, proslave punoletstva, godišnjice braka i mnogih drugih privatnih i poslovnih veselja.

Za svaku vašu proslavu, najbolji izbor je orkestar koji je nastupao sa mnogobrojnim estradnim umetnicima, gostovao na televizijama. Kao vrhunski bend, sastavljen od majstora trube koji ovaj instrument sviraju još od najranijeg detinjstva Džipsi Trik orkestar se naješće poziva na svako veselje.

Najbolji trubački hitovi, najlepša kola razlog su da pozovete naš orkestar. Kad god su vam potrebni trubači Bar, budite sigurni da će deset majstora trube ispuniti svako vaše oekivanje.

Naš orkestar uvek tu kad god želite napraviti odličan provod, kad god je potrebno organizovati vrhunsko veselje.

Na svakom slavlju, nastupamo sa najvećim žarom. Kad kumovi zapevaju uz naše trube slavlje ne može da prođe neopaženo. Repertoar sa više od 2.000 pesama i kola zadovoljiće ukusima i najprobirljivijih zvanica. Bilo koju pesmu da želite, od stare izvorne muzike do najnovijih hitova domaće i strane muzike, sve se nalazi na našem repertoaru a na vama je samo da izaberete one koje najviše volite.

Uz trubači Bar slavlje može da počne

Deset vrsnih majstora trube će svoj talenat i iskustvo iskoristiti da vašem slavlju sviraju najbolje pesme i kola koje vi i gosti poželite.

Uživaćete u najboljem izvođenju vaših omiljenih pesama a gosti, rodbina i prijatelji veseliće se sa vama. Veselje u Baru je najbolje kad se nastupe trubači Džipsi Trik. Svi na slavlju će uz najbolje trubače biti srećni, jer bez obzira koju vrstu muzike slušaju vaši gosti, jedno je sigurno da svi vole trubače.

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića je spreman da vrhunskim nastupom na vašem veselju ispuni sve želje vaših zvanica. Kad trubači Bar zasviraju svima dobro poznate pesme, čak i oni povučeni gosti ne mogu da odole, već ustaju, hvataju se u kolo veseleći se uz najveće hitove trubačke muzike.

Naš repertoar trubačke muzike obuhvata sve vrste pesama i kola koje su gosti imali priliku da čuju.

Pozovite trubači Bar

Trubači Crna Gora na svadbenom veselju

Biće dovoljan samo jedan poziv da svi na vašem veselju uživaju najboljem raspoloženju.

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića na vašem veselju nastupiće u bilo koje doba godine. Samo nam se javite i zakažite naš dolazak. Mi uvek održimo svaku datu reč i dolazimo tačno dogovoreno vreme.

Pozovite nas putem telefona, Vibera ili WhatsApp-a i vaše veselje će biti događaj o kome se priča.