Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Negotin

Trubači Negotin odlično znaju šta vaši gosti vole i uz pesme, najlepše hitove i kola po vašem izboru nastupaju na vašem slavlju. Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića, vrhunskom trubačkom muzikom, napraviće odličnu atmosferu. Kako se uvek trudimo da maksimalno izađemo u susret svim vašim zahtevima i željama sigurni smo da ćete sa našim orkestrom biti izuzetno zadovoljni. Naš orkestar nastupao je sa mnogim poznatim ličnostima iz sveta estrade, na koncertima kao i na mnogim glamurozni slavljima. Veselja na kojima smo nastupali postala su glavni događaj u kraju a zadovoljni slavljenici i domaćini nas uvek iznova pozivaju da i u narednim godinama nastupamo na svim njihovim slavljima.

Veselje sa trubačima

Svi koji su imali prilike da uživo čuju nastupe orkestra Džipsi Trik, odlično znaju da se uz najbolji izbor kola i hitova za kratko vreme gosti na slavlju opuste i uživaju u najboljem raspoloženju. Zato snimci sa veselja na kojima nastupamo imaju najviše pregleda na društvenim mrežama.

Uz najbolji trubači Negotin, veselje će biti događaj o kome se priča. Zaokružite vaš datum, pozovite nas na jedan od brojeva telefona, i prepustite se slavlju uz najbolje trubače Negotin. Uz nas su na stotine hiljada gostiju imali nezaboravan provod. Uz nastup vrhunskih trubačkih umetnika, vaše veselje će biti ulepšano zvucima najbolje muzike, domaće izvorne, starogradske, folk, zabavne, strane, džez, filmske i klasične muzike, valcere.

Naš orkestar svira sve što vi i vaši gosti poželite

Za nas svi pričaju najbolje i uvek se vesele kada vide da orkestar trubači Negotin odeven u svečana odela ili u narodnu nošnju dolazi na vaše slavlje. Dovoljan je samo jedan poziv i uverićete se da će svaki trenutak vašeg slavlja biti događaj za pamćenje. Uz trubači Negotin, vaši gosti će uživati u najboljem provodu

Iskusni trubači Negotin

Svaki naš član pravi je umetnik na svom instrumentu. Kako i sami potičemo iz trubačkih porodica, u kojima se truba svira, voli i neguje, još od mladih dana još od malena smo zavoleli trubu. Svirajći trubu, nastupali smo u orkestrima uz oca, rođake, prijatelje koji su nam bili uzori.

Trubači za svadbu u narodnoj nošnji

Nakon svih ovih godina, kao trubači sa dugogodišnjim iskustvom, možemo vam potvrditi da će 10 vrhunskih majstora trube, na vašem veselju obradovati sve vaše goste izvođenjem pesama i kola koje poželite. Domaćini i slavljenici koji su nas jednom zvali na svoje slavlje nas uvek iznova pozivaju da provedu veselje u sreći iz godine u godinu.

Da slavlje bude centralni događaj u celom kraju, trubači Miloša i Peđe Stojilkovića sviraju sve pesme koje želite, hitove, sve što se najradije sluša na svakom veselju. Obradujte svoje prijatelje, kolege, komšije, rodbinu i sve najmilije i pozovite orkestar Džipsi Trik.

Dočekivanje gostiju i praćenje svatova

Trubači Negotin su odličan izbor za venčanje. Naš orkestar kod kuće mladoženje dočekuje goste, kumove, rodbinu. Svatove pratimo kad se odlazi po mladu, nastupamo kod opštine i kod crkve.

Pored ovih glavnih momenata kada orkestar Džipsi Trik nastupa, po vašoj želji možemo nastupiti na početku svadbenog veselja da sa par pesama opustimo goste i zagrejemo atmosferu a nakon toga, uveče, kada se iznosi torta pred goste.

Kao glavni događaj svadbenog veselja orkestar vrhunskih trubača uz najbolju pesmu i kolo prati tortu koja se unosi u svadbenu salu uz vatromet i romantičnu atmosferu. Pozivom našeg orkestra, svi gosti će uživati u najboljoj muzici i zahvaljivati vam se da izboru najboljih trubača, na nezaboravnom slavlju koji ste priredili.

Trubači sviraju dok se svatovi okupljaju

Pozovite trubači Negotin

Pošaljite nam poruku na Viber ili WhatsApp ili nas pozovite na brojeve telefona i budite sigurni da će u tačno dogovoreno vreme, trubači Negotin dođi na vaše slavlje. Odeveni u svečana odela ili u narodnu nošnju po vašoj željama i svirati sve one pesme i kola koje vi želite i najviše volite.