Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Petrovac

Kad orkestar najboljih umetnika trubači Petrovac nastupi na vašem veselju, događaj će biti zapamćen kao najbolje slavlje u celom mestu.

Vrhunski trubački orkestar Džipsi Trik u svečanoj sali

Mnogo je razloga da najbolji trubači budu na vašoj proslavi. Rođenje deteta, proslavljanje rođendana, punoletstva, veridba, venčanje i sva ostala slavlja razlozi su da pozovete trubače. Ako želite da se sa gostima proveselite najbolje, da napravite žurku do jutra, orkestar Džipsi Trik je tu za vas.

Najbolji trubači orkestra Miloša i Peđe Stojilkovića, učiniće sve da budete prezadovoljni slavljem. Za vas sviramo najbolje pesme i kola iz našeg bogatog repertoara.

Uživajte uz trubači Petrovac

Svi uživaju u nezaboravnom provodu uz orkestar najboljih trubača Džipsi Trik koji se svojih 10 majstora trube nastupa na svim vrstama vaših slavlja. Naš orkestar svira svu vrstu muzike od domaće, izvorne, narodne muzike, preko starogradskih pesama, folk muzike, najnovije hitove sa estrade. Takođe sviramo i pop i rok muziku, zabavnu muziku, jazz muziku kao i strane hitove i popularne pesme iz filmova.

Veselje ispred svadbene sale uz zvuke truba

Od našeg orkestra vi i gosti možete naručiti sve pesme koje poželite.

Recite nam koju muziku želite i budite sigurni da će naš orkestar uz najveće zadovoljstvo svih prisutnih svirati vaše omiljene pesme i kola.

Dolazimo u tačno dogovoreno vreme

Da svako vaše veselje bude vrhunsko, najbolji trubači Petrovac stižu u tačno dogovoreno vreme i svojom kvalitetnom trubačkom muzikom podižu atmosferu na slavlju. Ostanite upamćeni po savršenoj proslavi, kao domaćin koji je svojim gostima obezbedio vrhunski provod uz trubače koje angažuju i estradni umetnici da budemo muzička pratnja na koncertima.

Orkestar Džipsi Trik sastavljen je od profesionalaca. Naši članovi su majstori trube koji potiču iz trubačkih porodica u kojima se već generacijama gaji ljubav prema trubi. Zato je nama truba više od istrumenta, ona je nastavak porodične tradicije muzičara za sva veselja. Svirajući trubačku muziku, trudimo se uvek da ugodimo vama i vašim gostima, da veselo i živo odsviramo pesme koje želite, da slavlje bude vrhunsko. Velika nam je čast kada nas zadovoljni nastupom preporučite svojim prijateljima i familiji, kao što su učinili i mnogobrojni domaćini kod kojih smo do sada nastupali na slavljima.

Trubači Petrovac najavljuju tortu

Trubači Džipsi Trik najavljuju iznošenje torte pred goste. Kad dođe trenutak da se iznese slavljenička torta, orkestar vrhunskih profesionalaca Džipsi Trik najboljom muzikom po vašem izboru najavljuje svečano iznošenje torte pred goste.

Našim nastupom ćete uvek biti zadovoljni

Mnogo je razloga da nas pozovete da budemo sa vama na proslavi povodom venčanja, rođenja deteta, krštenja, veridbe ili godišnjice braka. Obradujte sebe i svoju rodbinu, sve goste i prijatelje vrhunskim pesmama i hitovima po vašoj želji i vašem izboru. Naš repertoar trubačke muzike obuhvata preko 2.000 numera i sigurni smo da će svi gosti biti prezadovoljni izborom koji je pred njima. Uz najbolji trubači Petrovac vesele se svi.

Trubači za sva veselja

Pozivom našeg orkestra obezbedite svojim gostima nezaboravan provod. Odlična atmosfera, slavlje koje traje do kasnih večernji sati, žurka uz trubače razlog je da nas pozovete ili da nam pošaljete poruku i sa gostima uživate u proslavi.

Nakon poziva, orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića će u doći na vašem slavlje i u tačno dogovorenom trenutku nastupiti sa najlepšim izborom pesama i kola po vašim željama.

Naš orkestar je tu da ispuni svaku vašu želju. Zato nam se javite putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a i uživajte sa vašim gostima.