Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Pančevo

Pančevo nas je prepoznalo kao najbolje, kao orkestar o kome svi pričaju i govore. Naši nastupi imaju najviše pregleda na društvenim mrežama i to samo zbog jednog razloga jer smo mi najbolji orkestar za veselja.

Trubači za venčanje u narodnoj nošnji

Kojim god povodom da organizujete vaše slavlje bićete sigurni da će nastup orkestra Džipsi Trik na vašem slavlju imati najviše uspeha. Za nas govore mnogobrojne nagrade priznanja, nastupi sa mnogim poznatim estradnim umetnicima, gostovanja na glamuroznim slavljima kao i nastupi na veseljima poznatih javnih i medijskih ličnosti.

Kvalitet trubačke muzike i ljubav prema trubi čini nas orkestrom koji se najradije poziva na sve vrste veselja širom Srbije kao i cele regije. Orkestar smo koji se uvek zove za svaku vrstu veselja – za rođenje dece, krštenja, veridbe, svadbe, godišnjice braka i sva druga slavlja.

Kada se podiže pehar, kada se nazdravlja, kada se poželi dobrodošlica svim gostima na slavlju trubači Pančevo su uvek tu da odličnom trubačkom muzikom i pesmama po vašoj želji doprinesu lepoti i kvalitetu vašeg slavlja.

Trubači Pančevo orkestar su koji već dugi niz godina osvaja srca svih prisutnih na slavljima. Gosti već na prve zvuke trube na veselju se opuste, atmosfera se zagreje do usijanja i svi se raduju.

Veselje sa trubačima

Budite sigurni da će nakon veselja i našeg gostovanja, mnogi koji uskoro planiraju sličan događaj vam se obratiti da zatraže naš kontakt. Najveća čast nam je kada vidimo osmeh na licima vaših gostiju, kada nam ljudi prilaze i zahvaljuju se na odličnom provodu.

Trubači Pančevo sviraju sve pesme

Naša muzika, kvalitetne pesme, postale su pravi hit na društvenim mrežama. Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića svira svu vrstu muzike. Iskusni trubači sviraju sve pesme po vašem izboru od domaće do strane muzike, od izvorne narodne muzike i narodnih pesama i kola do starogradske muzike, folk muzike, hitova sa estrade. Domaća narodna i zabavna muzika, džez muzika, klasična muzika, valceri kao i filmski hitovi na repertoaru su našeg orkestra.

Orkestar vrhunskih trubača u Pančevo dolazi po vašoj želji u tačno dogovoreno vreme da nastupa na vašem veselju. Kada poželite da vaše slavlje bude najbolje, da svi govore o vašem veselju, da se dele fotografije i video snimci sa vaše proslave na društvenim mrežama i da svi uživaju u najboljoj muzici, pozovite orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića, proslavljenih umetnika, trubača o kome priča sela Evropa.

Uz nastup našeg orkestra, vaše slavlje postaće događaj o kome se priča. Mi umemo da sviramo muziku iz srca, iz duše, jer svi naši članovi potiču iz trubačkih porodica. Još kao mladi smo zavoleli trubu, vežbali uz trubu i uz trubu odrastali. Zato muzika koju sviraju trubači Pančevo spada u vrhunac umetnosti.

Trubači prate mladence tokom ulaska u salu za veselje

Lepota trubačke muzike kola i pesma

Veselje iz trubače ono je što se najviše traži a pozivom našeg orkestra u Pančevu vaš događaj će se pamtiti.

Iz godine u godinu, slavljenici nas pozivaju na sve vrste svečanosti a mi uvek ispoštujemo svaku datu reč i u tačno dogovorenom trenutku nastupamo na vašim slavljima.

Pozovite nas putem telefona, pošaljite nam poruku na Viber ili WhatsApp i budite sigurni da će trubači Džipsi Trik uvek ispuniti svaku vašu želju.