Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Podgorica

Najbolji domaćini se uvek pamte po nezaboravnom provodu. Obradujte sebe i svoju porodicu, prijatelje i najmilije pozivom trubači Podgorica, orkestra poznatog širom Crne Gore. Vaši gosti će uživati u pesmama i kolima koje izvodi naš orkestar a sa repertoarom od preko 2.000 numera, veselje će ostati upamćeno kao najbolji događaj u celom kraju. Trubači Miloša i Peđe Stojilkovića garancija su vrhunskog provoda koji uz sjajnu atmosferu traje do kasnih večernjih sati.

Vrhunski trubački orkestar Džipsi Trik u svečanoj sali

Mnogo je razloga da trubači Podgorica budu sa vama na proslavi. Naš orkestar nastupa na svim vrstama slavlja od proslava povodom rođenja dece, krštenja, proslava punoletstva, veridbi, venčanja. Svako vaše slavlje razlog je da pozovete naš orkestar i da kao pravi domaćin budete upamćeni po nezaboravnom provodu.

Trubački orkestar Džipsi Trik pod vođstvom Miloša i Peđe Stojilkovića svira svu muziku koju poželite. O nama govore mnogobrojni nastupi, priznanja, svečanosti i svetkovine na kojima smo tokom dugogodišnje karijere nastupali. Uz naše nastupe mnogobrojna publika se veseli i zato estradni umetnici kad prave koncerte, pozivaji naš orkestar da bude muzička podrška na njihovim nastupima.

Trubači sviraju sve vrste muzike

Iz naših truba možete čuti sve vrste muzike, od najstarije izvorne do najnovijih hitova. Sviramo narodnu, zabavnu, pop i rok muziku, kao i džez muziku, hitove iz filmova, popularne strane pesme, valcere. Orkestar Džipsi Trik će sjajnim nastupom zagrejati atmosferu na vašem slavlju u Podgorici.

Angažujte orkestar koji je poznat po svojim vrhunskim nastupima. Trubače Džipsi Trik rado pozivaju i najveći estradni umetnici na svoja veselja jer odlično znaju da smo se dokazali tokom naše dugogodišnje karijere.

Podgorica se veseli uz najbolje trubače

Na veseljima i slavljima koje pravite za vaše goste, svi će uživati u vrhunskoj muzici trubača bez kojih ne može proći nijedno veselje. Nastup trubača će ostaviti odličan utisak na vaše goste i oni će vam čestitati što ste ih pozvali i zahvaljivati vam se na sjajnom provodu.

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića dolazi u tačno dogovoreno vreme da vama i vašim gostima priredi vrhunsko slavlje.

Trubači za veselja Džipsi Trik

Trubači Podgorica najavljuju slavljeničku tortu

Ono što je zajedničko za svako veselje jeste iznošenje torte pred goste. Bilo da se radi o proslavi venčanja, punoletstva ili veselja nekoim drugim povodom, trubači Podgorica vrhunskom muzikom i najlepši pesmama razveseliće sve vaše goste.

Uz pesme koje vi želite, najavićemo iznošenje torte i još jednom podići atmosferu na vašem veselju. Zato ćete ostati upamćeni kao pravi domaćin a mnogobrojni gosti, familija i prijatelji će se veseliti sa vama do kasno u noć.

Pozovite trubače na vaše veselje

Trubači Džipsi Trik orkestra Miloša i Peđe Stojilkovića su u svako doba godine spremni da dođu na vaše slavlje. Sve što treba je da nam se javite i kažete vreme i mesto. Dolazimo po vašem pozivu i zato nas pozovite putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a i uživajte na slavlju.