Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Šid

Na svakom veselju u Šidu orkestar najboljih trubača Srbije dolazi da pokaže svoje vrhunsko trubačko umeće da vama i vašim gostima svira pesme i kola po vašem izboru iz našeg bogatog repertoara trubačke muzike.

Sigurni smo da će svi gosti biti zadovoljni, da će veselje trajati do kasno u noć, jer najbolji trubački orkestar nastupa na vašem slavlju. Po vašem izboru, trubači za kumove, rodbine i prijatelje sviraju pesme najbolje i najlepše.

Trubači za venčanja i svadbe

Vrhunski trubački orkestar Džipsi Trik u svečanoj sali
Svaki dan je povod je za veselje a veselja su kada se rodi dete, slavlja povodom krštenja, proslave rođendana, punoletstva, veridbi, venčanja i drugih veselih i vedrih događaja. Uz trubači Šid veselje je događaj o kome se priča. Ceo vas kraj znaće da pravite najbolje veselje, jer ste pozvali vrhunske trubače Srbije, orkestar koji se pokazao kao najbolji. Na mnogobrojnim proslavama i veseljima tokom naše dugogodišnje karijere, vrhunski trubački umetnici, priredili su nezaboravne trenutke.

Svi članovi našeg orkestra vole trubu i sviraju iz srca. Spremi smo da na vaš poziv dođemo u Šid i da vašim gostima i vama priredimo nezaboravno slavlje. Kada pozovete najbolje trubače, bićete sigurni da će vaše veselje biti vrhunski događaj, da ćete slaviti i radovati se.

Vrhunsko raspoloženje uz trubači Šid

Slavlja ima mnogo ali kada nastupi orkestar Džipsi Trik, vaša proslava biće događaj o kome se priča u celom kraju. Naš repertoar trubačke muzike broji preko 2.000 numera i pozivom našeg orkestra bićete sigurni da su svi vaši gosti zadovoljni, da će svi slušati pesme koje najviše vole. Uz najbolji ritam muzike, trubači Šid nastupaju na vašem slavlju povodom venčanja, svadbenog veselja, proslave punoletstva, veridbe, godišnjice braka, privatnih i poslovnih veselja. Slavlje je najbolje kada orkestar sastavljen od majstora trube nastupi da svojim znanjem i kvalitetom ulepša vaše veselje.

Veselje sa trubačima

Trubači Miloša i Peđe Stojilkovića dolaze po vašem pozivu u tačno dogovoreno vreme da svojim znanjem, kvalitetom i umešnošću u sviranju trube ulepšaju svaki trenutak vašeg slavlja. Orkestar Džipsi Trik za vas je spremio najbolje pesme, najveće hitove svih vremena, kola, izvorna i stara muzika, starogradske pesme, hitovi narodne domaće i zabavne muzike, najpopularnije jazz, rok, pop muzike, filmske muzike, valceri. Uz najbolje trubače svi vaši gosti će biti zadovoljni a vi kao domaćin ćete dobijati mnogobrojne pohvale jer ste odabrali trubače o kojima priča cela Srbija.

Naš orkestar nastupa u Šidu u svako doba godine. Kad god da pravite veselje trubači Miloša i Peđe Stojilkovića nastupiće u svom punom sastavu sa 10 vrsnih trubača majstora trubačke muzike koji su svoje znanje i talenat iskoristili da vama i vašim gostima prirede nezaboravno slavlje.

Nastupi kod poznatih ličnosti

Najbolje trubače Srbije pozivaju i najveće medijske ličnosti, ličnosti iz sveta javnog života da na njihovim proslavama najboljom muzikom podignemo atmosferu. Uz orkestar vrhunskih trubačkih umetnika, vaše slavlje biće događaj o kome se priča. Uz trubače o kome govore svi, veselićete se i radovati zajedno sa vašim gostima. Zato je pravi trenutak da nas pozovete, da nam se javite, da orkestar vrhunskih trubača bude tu da najavi svaki važan trenutak vašeg slavlja.

Momenti kao što su dočekivanje kumova, rodbine i prijatelja, praćenje svatova, odlazak po mladu, nastup kod opštine, kod crkve i najavljivanje iznošenja najbolji su uz trubače. Zato nemojte dozvoliti da vaše veselje prođe bez vrhunske trubačke muzike, bez orkestra o kome bruji cela Srbija. Gosti najviše vole da se slikaju uz trubače, da snimaju video snimke, da ih dele na društvenim mrežama.

Svi koji vas poznaju biće oduševljeni vašim veseljem, uživati gledajući snimke sa vaše svadbe. Kada nakon mnogo godina budete prikazivali video snimak sa veselja, ponovo ćete se setiti najboljeg slavlja uz orkestar Džipsi Trik.

Pozovite naš orkestar, zakažite nastup i vaše stavlje će biti događaj o kome se priča.

Trubači Crna Gora na svadbenom veselju