Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Zaječar

Iz godine u godinu, na slavljima i venčanjima, svečanostima i svetkovinama, najbolji trubači Zaječar nastupaju da vama i vašim gostima prirede odličan provod.

Vrhunski trubački orkestar Džipsi Trik u svečanoj sali

Truba je još od starih vremena bila instrument koji se najradije koristi na svakoj vrsti slavlja trubači su još pre više od 100 godina, postali orkestri koji se u Srbiji rado pozivaju na svaku veridbu, venčanje, krštenje, punoletstvo.

Orkestar koji je uvek umeo i mogao da na svakoj vrsti stavlja gostima priredi nezaboravan provod, jesu trubači Zaječar, Miloša i Peđe Stojilkovića. Za sve godine iskustva postali smo najbolji muzičari, trubači koji se najradije pozivaju na svaku vrstu slavlja.

Provod uz trubače Zeječar

Sada imate prilike da pozovete orkestar kojeg rado pozivaju mnogobrojne zvezde sa estrade jer poznati estradni umetnici znaju da su trubači Miloša i Peđe Stojilkovića pravi izbor za sve vrste slavlja. Kada pozovete naš trubački orkestar, svaki trenutak vašeg veselja proteći će u nezaboravnom provodu. Uz najbolji trubački orkestar gosti će biti srećni i veseli, radovaće se i veseliti, jer najbolji trubači nastupaju sa jednim glavnim ciljem da vi i vaši gosti budete zadovoljni. Zato nas redovno pozivate na sva vaša veselja, na sve vaše proslave, jer ste se uverili da ćete gostovanjem orkestra trubači Zaječar imati najbolji provod.

Naš orkestar je spreman da vaš važan datum ulepša najboljom trubačkom muzikom. Svirajući najbolje pesme i kola trubači Zaječar nastupaju sa svojih 10 majstora trube, okupljeni oko Miloša i Peđe Stojilkovića.

Pokazujemo vrhunsko znanje i kvalitet u sviranju trubačke muzike. Naš veliki repertoar koji broji preko 2.000 pesama i kola, zadovoljiće ukus svih vaših gostiju. Poznat po kvalitetu, orkestar Džipsi Trik se najčešće poziva na sve vrste proslava u Zaječaru.

Trubački orkestar nastupa na svadbenom veselju

Trubači za venčanje

Svaka proslava koja se organizuje, bilo povodom venčanja, krštenja ili nekog drugog slavlje postaće događaj o kome svi pričaju. Uz nastup našeg orkestra, svi vaši gosti će se veseliti uz zvuke vrhunske trubačke muzike. Džipsi Trik je orkestar koji je nastupao na koncertima sa mnogim zvezdom estrade, gostovao na TV emisijama, osvajao pobede na festivalima trubačke muzike. Trubači Zaječar dolaze da po vašem pozivu da sviraju na slavlju. Izbor muzike za slavlje prepuštamo vama ali smo tu da vam pomognemo da odaberete one najbolje pesme, da se o slavlju priča i govori.

Gosti očekuju dobru, atmosferu, sjajno raspoloženje a trubači Miloša i Peđe Stojilkovića su tu da vama i vašim gostima vrhunskom muzikom prirede sjajan provod. Za vaš srećan događaj, za rođendane, punoletstva, veridbe, venčanja, svadbena veselja, godišnjica braka i sva druga stavlja pozovite orkestar trubači u Zaječar da svojim vrhunskim nastupom razveseli sve vaše goste. Naš orkestar zna da prepozna emocije i raspoloženje svih gostiju i da prilagodi kako ritam tako i izbor pesama na slavlju.

Pozovite trubači Zaječar

Da uživate u svakom trenutku vašeg veselja, pozovite nas putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a i uživajte uz najbolje trubače.