Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Nikšić

Svi u Nikšiću vole dobru muziku i dobru svirku a truba i trubačka muzika poznati su još od starih vremena. Trubači su orkestri koji su uvek najavljivali srećne i radosne događaje, važne trenutke i najboljim izvođenjem pesama i kola podizali atmosferu na svakom veselju.

Bez obzira da li pravite svadbu, punoletstvo, proslavu godišnjice braka ili slavite nekim drugim povodom, budite sigurni da će najbolji orkestar pod vođstvom Miloša i Peđe Stojilkovića nastupiti da sjajnom trubačkom muzikom podigne atmosferu na vašem slavlju.

Vrhunski trubački orkestar Džipsi Trik u svečanoj sali

Sviramo sve vrste muzike

Da bi smo olakšali izbor pesama i kola za vaše veselje, napravili smo liste pesma podeljene po vrsti veselja. Svaka lista pesama služi kao podsetnik da odaberete one koje najviše volite a sadrži najbolje pesme i kola poređane onim redosledom koji će napraviti najbolje raspoloženje na vašem slavlju. Recite nam koje pesme želite, kad očekujete se svira koja pesma i uz najbolji trubači Nikšić vaše veselje biće događaj o kome se priča.

Svi oni koji su nas makar jednom čuli kako sviramo mogu vam potvrditi da se nastup Džipsi Trik orkestra ne sme propustiti. Sviramo svu vrstu muzike od domaće i izvorne preko starogradske, narodnih pesama i hitova do najmodernije muzike sa estrade.

Trubačka muzika za veselja

Hitovi sa estrade

Uz naš nastup svi vaši gosti biće srećni i zadovoljni. Orkestar Džipsi Trik će vrhunskim izvođenjem pesama i kola vaše veselje napraviti događajem o kome se priča. Najbolji hitovi čuće se na vašem slavlju, atmosfera će biti sjajna, takva da će vam svi gosti čestitati na izboru trubača.

Iskusni majstori trube

Naš trubački orkestar sastavljen je od majstora trube, profesionalaca koji vole trubu i zato je sviraju srčano. Svi naši članovi potiču iz porodica u kojima se svira truba a znanje i ljubav prema ovom instrumentu prenosi se sa kolena na koleno. Zato je svaki naš nastup povod za pamćenje. Na veseljima na kojima nastupaju trubači Miloša i Peđe Stojilkovića svi vaši gosti će uživati u vrhunskom veselju.

Trubači Crna Gora na svadbenom veselju

Trubači Nikšić najavljuju tortu

Svečano iznošenje torte pred goste trenutak je kad se vrhunskom muzikom i najboljim pesmama najavljuje svečani trenutak. Nek vrhunac vašeg veselja bude obeležen najboljim raspoloženjem. Svi vaši gosti će biti zadovoljni uz najbolju muziku i vrhunski provod.

Uživajte uz trubački orkestar koji je poznat po vrhunskom izvođenju trubačke muzike. Nastupali smo sa mnogim estradnim umetnicima, na televizijama, festivalima. Zato iskoristite ovaj trenutak, zakažite dolazak vrhunskih majstora trube i obezbedite vama i vašim gostima slavlje o kakvom će se pričati.

Pozovite trubači Nikšić

Naš orkestar dolazi u tačno dogovoreno vreme na vaše veselje. Pozovite nas pute telefona, Vibera ili WhatsApp-a i zakažite dolazak najboljeg orkestra Džipsi Trik.