Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Ub

Kad pravimo veselje, najvažnije od svega je da su gosti na slavlju zadovoljni a zadovoljni će biti kad čuju zvuke vrhunske trubače Ub, orkestra Miloša i Peđe Stojilkovića.

Veselje ispred svadbene sale uz zvuke truba

Uz najbolje zvuke trubačke muzike, veselje traje do kasnih večernjih sati. Kola, hitovi, domaći, stari i novi, izvorna i tradicionalna srpska muzika, narodne pesme, zabavna muzika, jazz muzika. Sve pesme su vam na raspolaganju iz repertoara vrhunskog trubačkog orkestra koji je svoje znanje i iskustvo stekao na hiljadama slavlja tokom dugogodišnje karijere.

Trubači Ub nastupaju na svim slavljima

Nastupali smo u svim gradovima Srbije kao i u okruženju, u celoj regiji, u zemljama Evrope. Orkestar Džipsi Trik svi pozvaju da svojim znanjem i umećem podigne atmosferu na slavljima. Pozovite nas i vi, kada želite da imate najbolji provod, da se na vašem slavlju sviraju najbolje pesme i kola, sve po željama domaćina, kumova, najboljih prijatelja i rodbine.

Orkestar Trubači Ub je tu da doprinese lepoti vašeg slavlja, kada se podiže čaša, kada se nazdravlja, kada kumovi požele srećno sklapanje braka mladencima, kada domaćin pozdravlja svoje goste, kada se želi naglasiti važan trenutak.

Trubači za svadbe

Uz trubače Džipsi Trik, vaše veselje na Ubu biće događaj o kome se priča. Ceo kraj zna za najbolje trubače. Na vašem slavlju, ljudi vole da se slikaju i snimaju uz trubače i dele fotografije na društvenim mrežama. Videćete koliko će da vam prijatelja i poznanika čestitati kada budu videli kakvo ste odlično slavlje priredili za vaše goste.

Sve vaše zvanice uživaće na veselju uz najbolje trubače, orkestar o kome svi pričaju i koji je nastupao na mnogobrojnim velikim svečanostima.

Pozivaju nas kako iz Srbije tako inostranstva da na njihovim slavljima po preporuci domaćina kod kojih smo do sad svirali nastupimo i najboljom trubačkom muzikom razveselimo sve goste. Naši repertoar koji broji preko 2.000 pesama najbolji je izbor za svako vaše veselje.

Odaberite pesme za veselje

Pomoći ćemo vam da sastavite listu pesama, da odaberete one pesme koje su najbolje za vaše slavlje. Blo da pravite veselje povodom svadbe, krštenja, punoletstva, godišnjice braka, privatno ili poslova veselje, orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića vam stoji na raspolaganju. Uvek smo spremni da svaki vaš trenutak ulepšamo najboljom trubačkom muzikom, da vama i vašim gostima u priredimo pravo zadovoljstvo, da svi uživaju i da se vesele uz zvuke najboljeg orekstra trubača.

Truba diže nogu igraču, izreka je poznata dugi niz godina a to mogu potvrditi svi koji su se veselili uz nastup orkestra Džipsi Trik. Kad se javite da angažujete naš orkestar, budite sigurni da ćemo ispuniti sva vaša očekivanja. Bićete ponosan domaćin kome će se svi gosti zahvaljivati na odličnom veselju. Truba je instrument koji prodire do najvećih dubina ljudske duše i svakog čoveka čini srećnim i radosnim. Vaše veselje uz trubače orkestra Džipsi Trik biće najbolje u celom kraju, slavlje koje će gosti pamtiti dugi niz godina.

Sa pravim uživanjem, pokazivaćete video snimke i fotografije sa veselja svojim prijateljima u godinama koje dolaze, govoreći o nezaboravnom slavlju.

Veselje sa trubačima

Trubači Ub najavljuju iznošenje torte

Vrhunac svakog veselja jeste iznošenje torte pred goste. Uz pesmu po vašoj želji trubači Džipski Trik ulaze u salu za veselja prateći tortu svečanom muzikom. Praznična torta, okupljeni gosti i trubači koji sviraju najveće hitove, svima će ostati u najlepšem sećanju.

Pošaljite nam poruku, pozovite naš orkestar i uživajte u najboljem veselju.