Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Tivat

Još od davnina pa sve do današnjih dana zvuci trube su neizostavan deo svih vrsta proslava, veselja i svečanosti. Trubači Tivat, garancija su odlične zabave i zato naš orkestar nastupa na svim vašim slavljima poput venčanja, veridbi, proslave punoletstva i mnogih drugih veselja.

Trubači Džipsi Trik, orkestar je koji uvek svira najbolje pesme i kola za domaćine, slavljenike i sve goste na veselju.

Trubači dočekuju mladence na svadbenom slavlju

Trubači Tivat najbolji za vaše slavlje

Naš orkestar koji broji 10 vrhunskih umetnika majstora trube, na vašim će slavljima i veseljima svirati sve one pesme koje vi i vaši gosti najviše volite. Naš repertoar pesama obuhvata sve pesme i kola

Kada se na ovim prostorima pojavila prva truba, za veoma kratko vreme postala je omiljeni instrument koji se mogao čuti na svim vrstama slavlja. Trubači su se uvek povezivali na venčanja, krštenja, godišnjice, na proslave.

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića svojim vrhunskim nastupom na vašim će slavlju još jednom pokazati svoj kvalitet i znanje, umeće u sviranju trubačke muzike. Naš orkestar trubu svira srčano i najlepšim pesmama i kolima podižemo atmosferu na vašem slavlju.

Venčanje uz pratnju trubači Tivat

Kad vam gosti vam budu čestitali na izboru trubačkog orkestra, sigurni smo da ćete biti ponosni, da ćete sa zadovoljstvom primati sve pohvale jer trubači Tivat orkestar su koji je rado viđen na svim proslavama. Naše nastupe gosti rado snimaju i dele na društvenim mrežama, jer svi znaju da je Džipsi Trik orkestar sastavljen od vrhunskih trubačkih umetnika.

Čim se pojavi orkestar Džipsi Trik, svi vaši gosti već od prvog odsviranog tona počinju se veseliti uz sve pesme i kola domaće narodne i zabavne muzike kao i najnovijih pesama sa estrade.

Uživanju uz trubači Tivat nema kraja

Kada se orkestar vrhunskih trubačkih umetnika pod vođstvom Miloša i Peđe Stojilkovića pojavi na slavlju, gosti se raduju, hvataju se u kolo i vesele uz zvuke najbolje trube. Naš orkestar je spreman da u svako doba godine nastupi na vašem slavlju, a to je garant da će svi gosti uživati u vrhunskom izvođenju pesama i kola. Kad trubači Tivat zasviraju pesme koje vi poželite, veselje će biti događaj u kome se priča. Svi u kraju znaće da kod vas nastupaju najbolji trubači. Mnogi su naše trubače gledali na televizijama u pratnji najvećih estradnih umetnika.

Domaćini koji su nas pozvali na svoja veselja mogu vam potvrditi da nas redovno iznova pozivaju na sve proslave. Svoj kvalitet pokazali smo na mnogobrojnim slavljima i proslavama a svojim nastupom još jednom ćemo pokazati vašim gostima da smo najbolji.

Zakažite naš dolazak

Tačno u dogovoreno vreme, orkestar trubači Tivat stiže na vaše slavlje. Da bi slavlje bilo još lepše, naš orkestar dolazi obučen u svečana odela ili u narodnu nošnju, uvek po vašem izboru.

Javite nam se na telefon, Viber ili WhatsApp i uživajte sa gostima na slavlju.

Veselje sa trubačima