Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Herceg Novi

Bilo da pravite veselje povodom rođenja deteta, krštenja, punoletstva ili povodom veridbe, venčanja, i drugih vrsta slavlja, budite sigurni da će trubači Herceg Novi nastupiti sa najboljim izborom pesama i kola. Vaši gosti će uživati u vrhunskom nastupu najboljeg trubačkog orkestra.

Vrhunski trubački orkestar Džipsi Trik u svečanoj sali

Herceg Novi trubači najbolji izbor za vaše slavlje

Uz trubače Herceg Novi, vaši gosti će uživati u izvođenju najboljih pesama i kola, onih koje najviše želite na vašem slavlju. Sa nama ste uvek u prednosti jer smo spremni za najbolji provod uz orkestar koji je sastavljen od vrhunskih majstora trubacke muzike.

Sviramo sve vrste muzike

Od našeg orkestra možete da očekujete najbolje pesme i kola od izvorne trubačkie muzike pa preko starogradske muzike, hitova narodne muzike do najnovijih estradnih ostvarenja.

Sviramo domaću narodnu zabavnu muziku, džez muziku, filmsku muziku kao i valcere i klasičnu muziku.

Sve pesme, domaće i strane, koje vaši gosti vole da slušaju orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića će sa zadovoljstvom svirati. Naše zlatne trube sijaju se na vašem slavlju dok gosti uživaju u vrhunskim ostvarenjima trubačke muzike.

Naše repertoar obuhvata preko 2.000 pesama i kola i sigurni smo da će svaki vaš gost, ma kako izbirljiv bio, odlično se zabaviti uz najbolje trubače u Herceg Novom.

Majstori trube

Pre više od 20 godina sastali smo se iz ljubavi prema pesmi, prema trubi, sa željom i radošću da zajedno sa vama se veselimo i proslavljamo najvažnije datume.

Kako i sami potičemo iz porodica u kojima se voli i neguje truba i trubačka muzika, u kojima su i očevi i dede i trubači profesionalci, tako smo još od najranijeg detinjstva usvojili ljubav prema trubi.

Trubači Herceg Novi su najbolji izbor

Da imate najbolje slavlje i da se o vama priča u celom kraju samo je potrebno da nam se javite i zakažete dolazak našeg orkestra.

Uz najpopularnije pesme kola, uz najveće hitove, svaki vaš gost biće zadovoljan. Tu smo da ispunimo sve želje domaćina, da sviramo najbolje za vaše rođake, kumove, prijatelje.

Veselje ispred svadbene sale uz zvuke truba

Trubači najbolje najavljuju tortu

Svečano iznošenje torte pred goste je zajedničko za sva veselja. Naš orkestar će uz pesme po vašem izboru najaviti iznošenje torte pred goste i svojim odličnim nastupom zagrejati atmosferu do usijanja. Najbolji trubači Herceg Novi su spremni da sviraju najlepše pesme, hitove narodne i zabavne muzike. Uz naš nastup ćete svi zajedno uživati u nezaboravnom provodu a fotografije i snimke sa slavlja, gosti će sa uživanjem deliti sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Bubnjar predvodi trubače koji ulaze u svadbenu salu

Pozovite trubači Herceg Novi

Zaokružite vaš datum, odredite vreme i pozovite najbolje trubače. Uz nastup orkestra Džipsi Trik vaš provod biće zagarantovan. Pozovite nas putem telefona, Vibera ili WhatsApp-a.