Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Šabac

Veseljima nema kraja kada na njima nastupi orkestar najbolji trubači Šabac pod vođstvom Miloša i Peđe Stojilkovića.

Gosti uživaju uz zvuke nenadmašnog trubačkog sastava, koji sa svojih 10 umetnika majstora trube nastupa na vašem veselju. Uz trubači Šabac veselje postaje događaj o kome se priča, centralna tema svih gradskih dešavanja. Svi koje ste pozvali na slavlje, biće oduševljeni kada budu čuli da dolaze proslavljeni trubači. Svi vole trubače, svi vole veselje i žele da se prikažu u najboljem raspoloženju. Vašim će gostima biti uživanje na društvenim mrežama deliti fotografije i video snimke sa vašeg slavlja. Svi koji vas poznaju tako će znati da ste napravili sjajan provod, da ste domaćin o kome svi govore.

Naš trubački orkestar gostovao je na mnogim svečanostima, nastupao sa najvećim estradnim umetnicima na festivalima.

Trubači Šabac su vam na raspolaganju

Vrhunski trubački orkestar Džipsi Trik u svečanoj sali

Kada god tražite trubači Šabac, spremni smo da vam pomognemo da veselje bude događaj u kome se priča. Uz naš nastup svi gosti na slavlju se vesele a to može samo orkestar najboljih trubačkih umetnika, koji je svoje znanje i iskustvo stekao dugogodišnjim radom i uvežbavanjem. Svakoga dana, uvežbavamo nove pesme, nove hitove a stare obnavljamo da bi smo na vašem slavlju zablistali uz najbolju trubačku muziku.

Odaberite pesme za veselje

Uz znaš orkestar možete odabrati sve pesme koje poželite iz našeg bogatog repertoara trubačke muzike koji broji preko 2.000 pesama i kola, od domaće izvorne muzike, starogradske muzike, narodne popularne muzike, pa sve do estradnih hitova i najnovijih pesama. Sve pesme na našem su repertoaru kako domaće tako i strane, pop i rok muzika, džez muzika, valceri i filmska muzika. Kod nas možete biti sigurni da ćete moći naručiti koju god pesmu poželite. Zato nam se javite, pozovite nas da na vašem veselju uživate uz najbolji trubački orkestar Džipsi Trik koji za vas svira vrhunsku muziku.

Naša muzika oplemeniće srca svih vaših gostiju jer ljudi vole trubu, vole slavlje i zato je truba u našim krajevima omiljeni instrument. Truba, kada se još od davnina pojavila na prostoru Balkana, u našem narodu zauzela je mesto omiljenog instrumenta za sve vrste slavlja. Trubači su postali najtraženiji muzičari za svako veselje, orkestri koji se redovno pozivaju. Još od davnih dana pa do današnjih vremena, trubači Šabac bili su i ostali izvor radosti na veseljima. Kada nastupi orkestar Miloša i Peđe Stojkovića na vašem slavlju, svi gosti zahvaljivaće vam se na kraju svečanosti što ste ih pozvali na odlično veselje.

Trubači prate mladence tokom ulaska u salu za veselje

Svi preporučuju vrhunske trubače

Zadovoljni gosti a posebno domaćini koji su se veselili uz naše pesme i kola rado nas preporučuju svojim prijateljima i rodbini. Svi vole vrhunske trubače a naš orkestar koji je najbolji iznova se poziva na slavlja svake godine, na svečanosti i veselja.

Povodi su razni da orkestar Džipsi Trik još jednom zablista trubačkom muzikom, da pokaže svoje znanje i uvek ispuni svako vaše očekivanje. Pozivom našeg orkestra bićete sigurni da ćemo ispuniti vaše zahteve, održati svaku datu reč. Uz naš nastup na slavlju svi gosti će imati vrhunski provod, veseliti se uz izvođenje profesionalnog trubačkog orkestra.

Odevanje orkestra

Trubači za venčanje u narodnoj nošnji

Profesionalni orkestar za veselja, trubači Šabac dolazi na vaše slavlje odeven u svečana odela, ležerne uniforme ili narodnu nošnju. Vi možete odabrati kako želite da naš orkestar izgleda na vašem slavlju. Mnogi gosti i domaćini vole trubače koji su odeveni u srpsku narodnu nošnju a mi smo spremni da svojim izgledom i odevanjem doprinesemo lepoti vašeg slavlja. Uz orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića na vašem veselju imaćete događaj o kome svi govore.

Pozovite nas na brojeve telefona, Viber ili WhatsApp porukom i srećno da proslavite uz najbolje majstore trube.