Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Bela Crkva

Uživajte kada orkestar vrhunskih trubačkih umetnika u tačno dogovoreno vreme nastupi na vašem veselju, uz nezaboravne pesme i najveće hitove. Samo za vas i vaše goste, podići ćemo atmosferu na vašem slavlju najboljom muzikom. Neka se prodoran zvuk truba čuje u celom kraju.

Vrhunski trubački orkestar Džipsi Trik u svečanoj sali

Nastupom trubača koji su stekli priznanja i osvojili nagrade na mnogobrojnim takmičenjima oduseviće sve zvanice. Najbolji trubači Srbije spremni su da na vaš poziv dođu vaše veselje.

Sviramo sve vrste muzike

Mi smo muzičari koji volimo svoj posao a odlično sviramo sve pesme. Naš repertoara sadrži preko 2.000 pesama i kola i zbog toga smo poređali najbolje pesme prema vrsti vašeg veselja.

Pozivom najboljih trubači Bela Crkva, vaše slavlje postaće događaj o kome se priča u celom kraju.
Dok sastavljate spisak pesama i želite da gosti uživaju u najboljoj muzici, budite sigurni da će orkestar Miloša i Peđe Stojiljkovića na vašem slavlju svirati svu muziku koju poželite. Za vas smo pripremili i liste pesama koje odgovaraju u potpunosti vašem slavlju kako bi smo vam olakšali izbor.

Kad organizujete slavlje u Beloj Crkvi, želite da sve prođe uz vrhunsko druženje i zabavu svih gostiju, da slavlje bude događaj o kome se priča.

Na vašim proslavama i veseljima, Džipsi Trik, orkestar najbolji trubači Bela Crkva dolazi da vrhunskim pesmama i kolima ulepša sve trenutke vašeg slavlja. Recite nam pesme koje volite, pesme koje vaši gosti najviše vole da slušaju i naš orkestar će sa vrhunskim umećem svirati sve po vašem izboru i želji.

Kada planirate radostan događaj, bilo da je u pitanju venčanje, krštenje, veridba, godišnjica braka ili neko drugo slavlje, uz orkestar vrhunskih trubača koje poznaje i voli cela Srbija, svaki vaš gost veseliće se uz najbolju muziku. Mnogi su nam domaćini rekli da su im gosti prelazili nakon slavlja i zahvalili se što je domaćin pozvao odlične trubače.

Gosti na podijumu vesele se uz zvuke truba

Za nas zna cela Srbija

Tokom dugogodišnje karijere nastupali smo u svakom mestu u Srbiji a za mnogobrojna slavlja gostovali smo u celoj regiji. Svaka pesma i svako kolo na vašem slavlju biće odsvirana sa najvećim zadovoljstvom. Uz trubači Bela Crkva venčanje postaje događaj o kome se priča. Budite sigurni da ćete pozivam našeg orkestra na vašem veselju gostima prirediti nezaboravno slavlje. Gosti će se veseliti kao nikad pre kada nastupi najbolji orkestar.

Nastupamo na koncertima estradnih umetnika

Mnogobrojne zvezde estrade angažovale su naš orkestar da ih pratimo na njihovim koncertima. Gostovali smo i na glamuroznim veseljima mnogih javnih ličnosti.

Odeveni u svečana odela ili u narodnu nošnju, trubači Miloše i Peđe Stojiljkovića pravi su hit gde god nastupe. Često sviramo po preporukama gde nas domaćini rado preporučuju svojim prijateljima i rodbini jer odlično znaju da će trubači Bela Crkva još jednom zablistati na slavlju, svirati pesme i kola koja svi najviše vole.

Prava smo podrška svakom veselju

Sviramo najbolje i najlepše pesme, najveće hitove koje svi vole i uz koje se svi raduju. Trubači su tu kada se podiže čaša, kada se dočekuju gosti, kada se kumovi rodbina i prijatelji okupljaju kod mladoženje kuće. Orkestar prati svatove kada odlaze po mladu, svira kod crkve i kod opštine na venčanjima a takođe i u najvažnijim trenutku celog slavlja kada se iznosi torta pred goste.

Pozovite Trubači Bela Crkva

Kada tražite trubače pozovite orkestar Džipsi Trik, u bilo koje doba godine, u bilo koje doba dana. Pozovite naš orkestar na jedan od brojeva telefona ili nam pošaljite poruku i budite sigurni da će u tačno dogovoreno vreme majstori trube doći na vaše slavlje.