Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Kotor

Trubači Kotor nastupaju na vašem slavlju da vama i vašem gostima, porodici i prijateljima prirede nezaboravan provod. U bilo kom trenutku vašeg veselja, bilo kog dana godini orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića dolazi da najlepšim pesmama i kolima podigne atmosferu na vašem veselju.

Uz najbolje trubače proslava će biti događaj o kome se priča.

Džipsi Trik orkestar vrhunskih umetnika, majstora trube, vama je na raspolaganju tokom celog dana slavlja. Sviramo vrhunsku muziku, pesme po vašim željama i željama vaših najdražih.

Trubači Crna Gora

Kada gosti začuju najlepše pesme i kola na veselju, znaće da nastupa orkestar Džipsi Trik. Zato iskoristite ovu priliku da angažujete proslavljeni orkestar trubača, koji je već godinama najomiljeniji orkestar za sve vrste proslava. Bilo da vaši gosti slušaju narodnu ili zabavnu muziku, izvornu ili novokomponovanu muziku, domaće ili strane hitove, jedno je sigurno da svi vole trubače.

Trubači Kotor sviraju sve pesme

Trubači Džipsi Trik sviraju sve vrste pesama i kola za vas i vaše goste na slavlju. Uz najbolji repertoar trubačke muzike, sve vaše zvanice uživaće u najboljoj atmosferi uz trubačku muziku orkestra Miloša i Peđe Stojilkovića.

Naš orkestar sastavljen je od vrhunskih majstora trube i spreman je da na vašem slavlju u Kotoru nastupi sa najvećim repertoarem pesama i kola. Vaše veselje će biti vrhunsko uz pesme i kola po vašoj želji. Sviramo sve od izvorne muzike i starih pesama, starogradske muzike, kafanskih pesama i hitova, kola, do novokomponovane muzike, hitova sa estrade, muziku iz popularnih filmova, džez muziku i valcere.

Mladoženja sa mladom časti trubače pored kola

Najbolje slavlje je uz trubače

Muzika nas okuplja i povezuje. Uz muziku se ljudi opuštaju, oslobađaju stresa i sklapaju nova prijateljstva. Zato je muzika trubačkog orkestra Džipsi Trik najbolji izbor za vaše slavlje.

Pozovite najbolje trubači Kotor da tačno u dogovoreno vreme na vašem veselju nastupimo i najboljim pesmama i kolima vaše goste oraspoložimo vrhunskom muzikom.

Naš orkestar vam pruža mogućnost da odaberete bilo koje od pesama i kola sa našeg repertoara koji broji preko 2.000 numera, sa kojim će i najprobirljiviji gosti biti zadovoljni.

Glavni cilj veselja je da se svi odlično provedu a provod je zagarantovan uz trubače orkestra Miloša i Peđe Stojilkovića.

Naš orkestar će na vašem slavlju svirati vrhunske pesme i kola, najbolju muziku koju su vaši gosti čuli i zato budite spremni da vam tokom nastupa našeg orkestra gosti se zahvaljuju što ste izabrali vrhunske trubače i priredili nezaboravno slavlje.

Kao najbolji trubači možemo se pohvaliti nastupima na mnogobrojnim svečanostima, na veseljima i proslavama. Budite sigurni da će vam na vašem veselju svirati muziku po vašoj želji, po želji vaših kumova, rodbine i prijatelja.

Trubači za venčanje

Trubači Džipsi Trik dočekuju goste, prate svatove, nastupaju kad se mlada izvodi iz kuće. Sviramo kod opštine pre i nakon venčanja, kao i prilikom crkvenog venčanja kod manastira ili crkve.

U toku svadbenaog veselja orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića vam je na raspolaganju u svakom trenutku da nastupimo sa par pesama i kola i podignemo atmosferu na veselju.

Naš orkestar može nastupiti u svakom trenutku kada, vi kao domaćin ili slavljenik to zatražite. Pozovite nas da sa par pesama i kola zagrejemo atmosferu do usijanja.

Trubači Kotor najavljuju tortu

Trubači najavljuju iznošenje torte pred goste. Iznošenje slavljeničke torte je centralni trenutak svakog slavlja. Vrhunskim izvođenjem pesme po vašem izboru, Džipsi Trik trubači će najaviti iznošenje torte pred goste. Zato pozovite trubače koje zovu svi estradni umetnici i javne ličnosti i budite upamćeni po nezaboravnom slavlju.

Bilo kojom povodom da pravite veselje, orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića će na vašem slavlju odsvirati sve one pesme i kola koje će vašim gostima biti najbolje.

Trubački orkestar nastupa na svadbenom veselju

Pozovite trubači Kotor

Naš orkestar u tačno dogovoreno vreme dolazi na vaše veselje.

Sigurni smo da ćete biti zadovoljni našim nastupom, da će gosti koji uskoro planiraju slavlje tražiti kontakt našeg telefona i da ćete nas preporučiti svojim prijateljima i rodbini.

Javite nam se putem telefona ili Vibera, pozovite nas ili pošaljite poruku na WhatsApp jer smo uvek online i spremni da odgovorimo na svaki vaš poziv.