Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Kragujevac

Trubači Kragujevac su orkestar koji je poznat po mnogobrojnim nastupima, sa najpopularnijim estradnim umetnicima, sa muzičarima koje poznaje cela Srbija. Osim što smo nastupali na koncertima poznatih estradnih umetnika, nas često pozivaju i na svoja glamurozna privatna veselja jer znaju da su najbolji trubači Kragujevac spremni da vrhunskim izvođenjem pesama i kola doprinesu lepoti slavlja.

Svi u Kragujevcu su srećni kada na veselju ugledaju najbolje trubače Srbije

Kad poželite da napravite vrhunsko veselje, obeležite važan događaj, kada želite da budete sigurni daće svi gosti imati odličan provod, pozovite orkestar okupljen oko majstora trube Miloša i Peđe Stojilkovića.

Vrhunski trubački orkestar Džipsi Trik u svečanoj sali

Odeveni u narodnu nošnju, u ležernoj uniformi ili svečanim odelima, trubači Kragujevac dočekuju goste, kumove, rodbinu. Zajedno sa vama tu smo na slavlju, u svakom trenutku kad god poželite zasviraćemo omiljene vaše pesme, svirati kola koja svi gosti vole.

Naš orkestar je spreman da podigne atmosferu na vašem slavlju najlepšim zvucima trubačke muzike. Kad nastupe trubači Džipsi Trik, orkestar koji iza sebe ima mnogobrojne nastupe sa najpoznatijim estradnim umetnicima, koji je gostovao na televizijama i nastupao na festivalima u inostranstvu ceo Kragujevac znaće da pravite vrhunsko veselje. Naš orkestar spreman je da na vašem slavlju ulepša svaki trenutak, da gosti se vesele, raduju i uživaju.

Kad nastupe vrsni trubački umetnici, koji trubu sviraju još od najranijeg detinjstva veselju nema kraja. Svi naši članovi potiču iz trubački porodica u kojima se gajila ljubav prema trubi i u kojima se truba svira još od najranijeg detinjstva. Odrastali smo uz trubu svirajući je u orkestrima sa našim roditeljima, sa našom familijom i zato smo spremni za vas da sviramo najbolje i najlepše, da nastupimo na vašem slavlju svirajući prelepe hitove, pesme koje poželite.

Veselje uz trubači Kragujevac biće događaj o kome se priča

Gosti na podijumu vesele se uz zvuke truba

Uz orkestar o kome svi govore vaše veselje pamtiće se dugo godina. Kad pozovete trubače Miloša i Peđe Stojilkovića bićete sigurni da će gosti uživati u svakom trenutku vašeg veselja.

Orkestar na slavljima najčešće nastupa kada se okupljaju gosti, kada svatovi idu po mladu, kada se mlada izvodi iz kuće, kada se odlazi na venčanje u opštinu i crkvu.

Trubači su tu da vama i vašem gostima ulepšaju slavlje. Pravo je uživanje za mlad bračni par kada ih nakon izlaska sa venčanja i dočekaju trubači i vesela muzika. Trubački hitovi su simbol srećnog života – gde su trubači tu je i veselje.

Trubači Džipsi Trik sviraju kada se nazdravlja, kada se podiže pehar, kada kumovi i familija čestitaju mladom bračnom paru na venčanju, kada im žele sreću i veselje u životu. Naš orkestar najaviće govor domaćina, kada se domaćin zahvaljuje gostima što su se odazvali pozivu i došli na slavlje.

Trubači za venčanje u narodnoj nošnji
Najveći uspeh našeg trubača orkestra je kad vidimo vesela lica vaših gostiju, kada vidimo da smo uradili pravu stvar da smo vrhunskim sviranjem iz srca uspeli da opustimo sve vaše goste, da ih oraspoložimo. Zato su trubači Kragujevac u svakom trenutku spremni da dođu na vaše veselje.

Pozovite trubači Kragujevac

U bilo koje doba godine, kad god slavite javite nam se, pozovite naš orkestar, pošaljite poruku i budite sigurni da će vaše slavlje biti događaj o kome se priča. Javite nam se da zajedno sa vašim najmilijima uživate u najboljem trenucima vašeg veselja uz majstore trubačke muzike.