Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Požarevac

Svi u Požarevcu odlično znaju da kada nastupa orkestar Džipsi Trik Miloša i Peđe Stojilkovića, provod na slavlju biće zagarantovan.
Kao iskusni orkestar koji više od dve decenije nastupa na slavljima i veseljima širom Srbije i okruženja, garant je odličnog veselja. Naši nastupi poznati su svima. O nama se priča i govori kao o orkestru koji je zahvaljujući svom kvalitetu, najbolji izbor za svaku vrstu slavlja.

Veselje sa trubačima

Veselja kao što su krštenja, proslave rođendana, punoletstva, veridbe, svadbe, venčanja , godišnjice braka i sva druga slavlja povod su da se pozovu trubači Požarevac, orkestar koji svojim nastupima vi do dve decenije uveseljava zvanice na svim vrstama slavlja.

Našim nastupima, domaćini su uvek zadovoljni i preporučuju nas svim svojim prijateljima, oduševljeni kvalitetom izvođenja našeg orkestra. Mi trubu sviramo iz srca, iz duše i ta se snaga i energija oseti na celom slavlju.

Vaši prijatelji, rodbina, kumovi, svi prisutni uživaju u nastupu orkestra koji se može pohvaliti i mnogim nastupima sa estradnim umetnicima. Na koncertima, mnogi umetnici estradne scene upravo su naš orkestar odabrali da nastupi i podigne atmosferu u publici.

Bez trubači Požarevac nema pravog veselja

Uz znaš orkestar, uz pesmu i igru vaše veselje biće događaj u kome se priča. Sve bruji kada orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića nastupi i svojim kvalitetnim izvođenjem muzike doprinese lepoti vašeg slavlja. Nema pesme koju naš orkestar ne ume da svira jer nas repertoar broji preko 2.000 pesama i kola. Sviramo svu vrstu muzike na vašem veselju u Požarevcu – narodna izvorna, domaća i strana, estradni hitovi, pop i rok muzika, jazz muzika, klasična muzika, valceri, filmska muzika.

Sviramo sve vrste muzike

Bićete duševni kvalitetom izvođenja i lepotom muzike kada čujete vašu omiljenu pesmu odsviranu na trubama orkestra Džipsi Trik. Veselje, sreća i zadovoljstvo širi se vašim slavljem na kom nastupaju najbolji trubači. Zato nas svi domaćini, slavljenici preporučuju svojim prijateljima i redovno pozivaju na buduća veselja.

Trubači sviraju dok se svatovi okupljaju

Trubači Požarevac nastupaju na svakoj vrsti slavlja. Nama je čast i zadovoljstvo što nam ukazujete poverenje već godinama i pozivate na svoje veselja u Požarevcu kao i okolnim mestima. Naš orkestar je uvek spreman da u tačano dogovoreno vreme nastupi na slavlju koje organizujete bilo kojim povodom. Uvek smo tu da sve vaše želje ispoštujemo i zahteve ispunimo, da se sa ponosom možete pohvaliti pred gostima, da zajedno uživate u izvođenju najboljih trubača.

Džipsi Trik trubači sviraju kada se podiže čaša, kada se ispija vino, kada se nazdravlja gostima i prijateljima. Uvek smo uz vas, spremni da na vaš poziv nastupimo na slavlju. Pozivom trubača Požarevac bićete sigurni da ćete uživati uz orkestar o kome priča cela Srbija.

Godine iskustva, nastupi na glamuroznim slavljima sa najpoznatijim estradnim umetnicima čini nas najboljim izborom. Zato nemojte čekati dan pre veselja, pozovite nas još sada, zakažite naš dolazak i budite sigurni da ćemo održati svaku datu reč.

Pozovite Trubači Požarevac

Naš orkestar će za vas i vaše goste sa najvećim zadovoljstvom nastupiti i najboljim pesama ulepšati vaše slavlje. Javite nam se i pozovite nas putem telefona, Viber-a ili Whatsapp-a i zakažite dolazak vrhusnkih trubača.

Uživajte jer će na vašem veselju nastupiti orkestar o kome govore svi.

Trubači Crna Gora na svadbenom veselju