Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Kladovo

Svaki dan u godini razlog je za slavlje. U celoj Srbiji, na Balkanu, u Evropi uvek se na slavlje najradije poziva trubački orkestar koji svira sve vrste pesama i kola.

Vrhunski trubački orkestar Džipsi Trik u svečanoj sali

Domaćini po pravilu biraju trubače koji imaju repertoar kojim će svi gosti biti zadovoljni. Nas repertoar broj preko 2.000 numera a sviramo sve vrste pesama. Sa trubom se družimo više od 20 godina a mnogi nastupi na festivalima i osvojene nagrade čine nas najboljim trubačima za sve vrste slavlja. Budite sigurni da će uz orkestar Džipsi Trik svi gosti biti srećni i zadovoljni. Uz vrhunske i najlepše pesme proslavićete vaše veselje uz sa najboljim trubačima.

Trubači Kladovo dočekuju goste

Kad poželite da vaši gosti budu počastvovani odličnim dočekom, da se ponosite kao domaćin, pozovite najbolji orkestar Srbije u Kladovo da svira povodom venčanja i svadbenog veselja, proslave veridbe ili nekog drugog veselja. Najboljom muzikom po vašem izboru, vaši gosti mogu se veseliti uz najbolji provod. Orkestar trubači Kladovo se redovno poziva na sva vrsta slavlja kao iskusni orkestar koji trubačku muziku svira više od dve decenije.

Izgled orkestra na nastupu

Orkestar sastavljen od 10 majstora trube na veselje dolaze odeven u svečana odela, narodnu nošnju ili u ležerne uniforme. Mnogobrojne zvanice na veseljima u svim krajevima Srbije, vole kada vide trubače u narodnoj nošnji, jer narodna nošnja i narodna muzika koja se naviše traži idu ruku pod ruku. Snimci sa veselja na kojima smo nastupali imaju veliki broj pregleda na društvenim mrežama, jer gosti najradije dele fotografije i video snimke kad se najbolje provode provode okruženi najboljim trubačima.

Veselje sa trubačima

Najbolja slavlja uz trubači Kladovo

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića je svirao na mnogobrojnim koncertima sa estradnim umetnicima, gostovao u TV emisijama i na svakom veselju, svakom slavlju, najboljom muzikom dočekivao goste, pratio kumove, mladence.

Proslava punoletstva razlog je da se pozovu trubači

Punoletstvo je najvažniji rođendanj na kome se okuplja pretežno mlada publika a ono što je zajedničko za sve, bez obzira koju vrstu muzike slušaju jeste da vole trubače. Prisustvo trubača na punoletstvu će ostaviti najbolji utisak na sve prisutne. Naš repertoar trubačke muzike obuhvata najpoznatije pesme i kola najveće i najnovije hitove domaće i strane.

Uz trubači Kladovo, vaše veselje će biti događaj o kome se priča. Raspoloženje raste već od prvog trenutka nastupa našeg orkestra.

Uz muziku trubača orkestra Džipsi Trik, svi se raduju. Gosti, familija i rodbina čestitaju vam na izboru vrhunskog orkestra a trubači Kladovo su uvek spremni da svojim nastupom ulepšaju atmosferu na vašem slavlju.

Pozovite trubači Kladovo

Već od prvog odsviranog tona na trubama našeg orkestra, gosti se hvataju u kolo i veselje može da počne. Orkestar Džipsi Trik je spreman da sa 10 majstora trube ulepša vaše slavlje. Iz našeg repertoara odaberite pesme koje najviše volite i pozovite orkestar Miloša i Peđa Stojilkovića da svi gosti sa vama uživaju u najboljoj trubačko muzici.