Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Bor

Svaki dan povod je za veselja. Veselja se organizuju da bi smo sa prijateljima, familijom, sa onim najmilijim proslavili najlepše trenutke i svoju sreću podelili sa drugima. Trubači Bor najbolji su izbor za sve vaše srećne događaje, za nezaboravne trenutke, za sve one datume koje želite da ostane u sećanju dugi niz godina. Proslavljeni trubački orkestar, za vas i za vaše goste pripremio je najveći repertoar trubačke muzike, koji obuhvata sve pesme i kola.

Gosti na podijumu vesele se uz zvuke truba
Naš repertoar broj preko 2.000 pesama i kola i obuhvata sve vrste muzike, od izvorne narodne muzike, preko starogradske, folk i hitova sa estrade, zabavne muzike, filmske muzike, hitova i valcera. Kada poželite da vaši gosti prisustvuju odličnom slavlju, kada želite da se kao slavljenik i domaćin odlično provedete, budite sigurni da ćete pozivom orkestra Miloša i Peđe Stojilkovića na vašem slavlju, imati nezaboravan provod. Vaši gosti biće oduševljeni izborom i kvalitetom trubačke muzike.

Liste pesama za veselja

Kako bi smo vam olakšali da pronađete najbolje pesme a vaši gosti uživali u najboljem provodu, napravili smo liste pesama za slavlja. Uz orkestar trubača Džipsi Trik, svaki trenutak veselja proteći će uz najbolju muziku.

Naši snimci na društvenim mrežama imaju najviše lajkova, a svi gosti na veseljima redovno postavljaju fotografije i snimke gde se uz trubače vesele. Najbolji trubači Srbije su spremni da sa svojih 10 majstora trube dođu na vaše veselje. Budite sigurni da će trubači Bor svirati najbolje i najlepše pesme i kola iz repertoara koji broj preko 2.000 numera.

Dočekajte goste uz trubači Bor

Mladoženja sa mladom časti trubače pored kola

Najbolji trubački orkestar pod vođstvom Miloša i Peđe Stojilkovića, na vaše veselje dolazi odeven u svečana odela, ležernu uniformu ili narodnu nošnju. Po mnogima je upravo narodna nošnja najlepši izgled trubača koji dočekuju goste, prate svatove, najavljuju najvažnije trenutke veselja. Naš orkestar će uz svečanu muziku, uz pesme koje ste vi poželeli, dočekati zvanice na vašem slavlju. Svako će već od prvog trenutka dolaska na vaše veselje osetiti čast što ga trubači dočekuju.

Uz orkestar o kome svi pričaju, vaši će gosti biti srećni, atmosfera će biti na visokom nivou.

Označite najvažnije trenutke vašeg veselja. Kada se podiže čaša, kada se želi dobrodošlica, kada domaćin nazdravlja zvanicama, kad kumovi i prijatelji kroz pesme čestitaju slavljenicima.

Trubači Bor sviraju najbolje pesme i najlepša kola

Budite najbolji domaćin, ostanite upamćeni po vrhunskoj muzici i kvalitetnom provodu. Naš orkestar svira na svim vrstama veselih i srećnih događaja, od rođenja, krštenja, veridbe, venčanja, proslava rođendana i punoletstva. Svako vaše slavlje povod je da se pozovu trubači a naš orkestar će svojim vrhunskim nastupom, vedrom i veselom trubačkom muzikom ostati upamćen kao najbolji trubači za slavlja. Upravo zato nas mnogi po preporukama pozivaju, a kada nastupimo prvi put, dobijamo pozive i za sva ostala slavlja u narednim godinama. Ostanite domaćin upamćen po nezaboravnom provodu

Mnoge estradne zvezde pozivale su nas na svoja veselja a sa mnogima smo na koncertima bili prateći orkestar uz kojeg su nastupali.

Pozovite trubači Bor na veselje

Naš orkestar će odgovoriti na sve vaše zahteve i ispuniti svako vaše očekivanja. Najbolji trubači Srbije, orkestar Miloša i Peđa Stojilkovića će vama i vašem gostima prirediti nezaboravno slavlje. Zato nam se javite, pošaljite poruku na Viber ili Whatsapp i uživajte u nezaboravnom provodu na vašem veselju.