Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Beograd

Truba je instrument koji se uvek čuje na svim proslavama. Još od davnih vremena trube su najavljivale ustoličenja kraljeva, poglavara, proslavu postignutog mira. Truba se čula na svim državnim ceremonijama i mnogim važnim događajima, slavljima i veseljima od kojih nijedno nije proteklo bez muzike i pesme. Truba je instrument koji je kroz generacije postao sinonim za najlepše slavlje.

Vrhunski trubački orkestar Džipsi Trik u svečanoj sali

Uživanje uz trubu i trubačku muziku, nešto najlepše što se može prirediti vašim gostima na slavlju.

Trubači Beograd orkestar su kome se svi raduju

Bilo da organizujete slavlje povodom veselja, proslave punoletstva, rođendana ili nekog drugog veselog i vedrog događaja u Beogradu, gradu sa preko 2 miliona stanovnika, orkestar najboljih trubača Srbije uvek ćete pozvati da ulepša svako veselje najboljom muzikom.

Džipsi Trik je trubački orkestar sastavljen od majstora trube koji svi vole svoj posao. Sviramo sve vrste pesama vama i vašim gostima na zadovoljstvo. Pravo uživanje će biti veselje uz naš najveći repertoar koji obuhvata sve vrste domaće muzike, izvornu narodnu, zabavnu, rok, folk kao i džez muziku. Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića odlično svira i sve hitove strane muzike, filmsku muziku, valcere, klasičnu muziku.

Kada u Beogradu začujete zvuke vaše omiljene pesme i oduševite se kvalitetom izvođenja, znajte da orkestar Džipsi Trik ima svoj nastup na nekom od mnogobrojnih slavlja u glavnom gradu. Prezadovoljni kvalitetom našeg nastupa, domaćini nas redovno pozivaju i na svoja drugo veselja u narednim godinama. Nebrojeno puta u toku dugogodišnje karijere, dokazali smo slavljenicima i gostima da smo vrsni muzičari koji će svaku pesmu odsvirati na najbolji način. Često smo pozivani i po preporukama mnogobrojnih zvanica koji na veseljima traže naše vizit karte za svoja i slavlja svojih prijatelja.

Gosti na podijumu vesele se uz zvuke truba

Dok trubači Beograd zasviraju pesme kola na veselju, svi osete atmosferu slavlja koja vlada u Guči.

Trubački orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića, vrsnih majstora, kroz pesme i kola podiže atmosferu na vašem slavlju u Beogradu. Naš orkestar, sastavljen od najboljih trubača Srbije, svira sve pesme po vašoj želji i po vašem izboru – od narodne, tradicionalne, moderne, domaće pop i rok muzike, strane muzike, filmske, instrumentala. Sve na vašem veselju biće obeleženo najlepšim slavljeničkim raspoloženjem.

Najbolji provod uz trubači Beograd

Od trubačkog orkestra Džipsi Trik možete da očekujete samo najbolje. Vrsni muizčari uvek su spremni da svoje znanje i iskustvo u sviranju prenesu na vaše slavlje. Dolaskom našeg orkestra, imaćete slavlje o kome će se pričati. Gosti će rado deliti fotografije i video snimke na društvenim mrežama jer uz naše trube slavlje ne može da prođe neopaženo. Gosti – kumovi, rodbina i prijatelji, svi vaši najmiliji uz zvuke trube će pevati omiljene pesme. Uz naš orkestar provod je zagarantovan. Zato nas pozivaju svi, pa čak i najveće medijske ličnosti da sjajnim izvođenjem pesama i kola na njihovim glamuroznim, svečanostima doprinesemo lepoti slavlja.

Veselje sa trubačima

Pozovite nas i uverićete se da će vam prijatelji tokom proslave prilaziti i čestitati vam na izboru trubača. Naš orkestar se može pohvaliti i nastupima sa najvećim umetnicima estrade. Mnoge medijske ličnosti iz cele Srbije i okruženja, zovu orkestar Džipsi Trik na svoja slavlje. O našim nastupima priča se i govori a ceo Beograd i Srbija odlično znaju da kada nastupi orkestar Džipsi Trik, slavlje biti poseban događaj.

Poslavite veridbu, krštenje, punoletstvo i bilo koji radostan trenutak, privatno ili poslovno slavlje uz najbolji orkestar trubača. Pozovite nas i imaćete najbolji provod uz vrhunske trubači Beograd i najveći izbor pesama i kola.

Sviramo sve pesme koje vi i vaši gosti poželite

Od domaće do strane muzike, džez muzike, valcera uz koje mladenci igraju u centru sale, pa do najnovije moderne muzike, najpoznatijih pesama i kola. Za vrsne majstori trube Miloša i Peđu Stojilkovića zna cela Srbija. Okupivši oko sebe talentovane muzičare, uz predam rad, trud i zalaganje, naš orkestar je postao sinonom za odličnu muzike. Uz sjajnu atmosferu koji će vam prirediti orkestar Džipsi Trik u Beogradu gosti će biti veoma zadovoljni.

Domaćini su nam nakon mnogobrojnih slavlja potvrdili da su im gosti tražili broj telefona našeg orkestra, jer kada čuju kako dobro sviramo svi požele da imaju baš takve trubače na svom slavlju.

Trubači za sva veselja

Nastupom našeg orkestra goste se opuste, igraju i pevaju jer truba čini čuda.

Kao nezaobilazan deo svakog slavlja uz trubači Beograd proslavlja se rođenje, krštenje, veridba, venčanje kao i mnogi važni događaji koje želite da podelite sa najmilijim.

Trubači za venčanje

Mladoženja uz pratnju trubača, sa kumovima i prijateljima, odlazi po mladu.

Uz trubače Džipsi Trik, domaćin dočekuje goste, kumove najbližu rodbinu i prijatelje. Gosti se okupljaju kod mladoženjine kuće gde se uz zakusku i piće organizuje mala svečanost. Nakon okupljanja svatova odlazi se po mladu a ovaj trenutak u zavisnosti od običaje trubači prate uz pesme i kola po vašim željama.

Pozovite trubače Džipsi Trik na svoje slavlje.