Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Lazarevac

Kada u Lazarevcu pravite vaše najbolje slavlje, budite sigurni da ćete pozivom orkestra vrhunskih trubačkih umetnika, svakom vašem gostu prirediti nezaboravan provod. Uz trubači Lazarevac veselje će garantovano biti događaji koji traje koji traje do kasnih večernjih sati. Uz najbolji orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića vaše slavlje postaće centralni događaj o kome će pričati svi u Lazarevcu.

Uz orkestar trubačkih umetnika, vrsnih majstora trube, vaše veselje biće događaj o kome svi pričaju. Bilo da slavite veridbu, svadbu, krštenje, rođenje, deteta ili neko drugo slavlje, pozivom orkestra najboljih trubača Srbije vaši gosti imaće zagarantovan provod.

Uz trubači Lazarevac najbolje se slavi

To smo dokazali veliki broj puta na svim veseljima i slavljima, od malih do najvećih, od porodičnih slavlja do glamuroznih proslava. Pozivaju nas i estradni umetnici da na njihovim veseljima sviramo vrhunske pesme.

Vrhunski trubački orkestar Džipsi Trik u svečanoj sali

Na proslave dolazimo odeveni u svečana odela ili narodnu nošnju, što veoma se veoma ceni u mnogim krajevima Srbije. Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića vama je na usluzi da u svakom trenutku sviramo pesme po vašoj želji iz našeg bogatog repertoara trubačke muzike.

Lista pesama po vašoj želji

Spremni smo da sa vama napravimo listu pesama koje ćemo svirati u tačno određenim trenucima vašeg slavlja. Uz znaš orkestar gosti će biti oduševljeni kvalitetom trubačke muzike. Kada orkestar trubača Miloša Stojiljkovića nastupi na vašem slavlju, uz trubačke pesme koje ste vi odabrali, svi će se veseliti do kasnih večernjih sati.

Naš orkestar nastupa u Lazarevcu kao i svim okolnim mestima. Pozovite nas da dođemo kada se dočekuju gosti, kad dočekujete kumove, rodbinu, prijatelje. Svi su počastvovani kda ih dočeka trubački orkestar jer se uz trubu i trubačku muziku ljudi se lako opuste, vesele se i slavlje možda počne.

Zato je najbolji trenutak da nas pozovete već sada, da na vreme zakažete naš dolazak na vaše slavlje. Najpopularniji trubači Srbije uvek imaju pune ruke posla da na svojim čarobnim trubama šire sreću i veselje celom Srbijom. Trubači Lazarevac nastupaju kod crkve, kod opštine. Za vas pratimo svatove i uvek smo vam na dohvat ruke da nas pozovete kada želite da se podigne raspoloženje na vašem veselju.

Trubači za venčanje u narodnoj nošnji

Pozovite iskusne trubači Lazarevac na veselje

Vaš važan događaj je pravi razlog da pozovete vrhunski trubački orkestar koji je sastavljen od majstora trube. Naše znanje u sviranju trubačke muzike poznato je van granica Srbije. Zato nas često pozivaju na mnogobrojna slavlja i veselja širom Balkana ali i u Evropske države – Nemačku, Francusku, Švajcarsku i Austriju.

Svi u Lazarevcu vole slavlje, veselje i iznad svega dobru muziku. Da vaše slavlje postane vrhunski događaj o kome se priča, pozovite trubački orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića. U svako doba dana možete da nam se javite, pošaljite poruku, pozovite ili se javite preko Vibera ili Whatsapp-a. Orkestar Džipsi Trik je spreman da u tačno dogovoreno vreme dođe na vaše slavlje.