Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Ulcinj orkestar za svadbe i ostala veselja

Kako bi svako slavlje koje organizujete postalo nezaboravan događaj, na kom će gosti s oduševljenjem deliti fotografije i video snimke na svojim društvenim mrežama, pozovite trubači Ulcinj. Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića je garancija da će svako vaše slavlje biti događaj koji će se prepričavati godinama. Veselje će ostati upamćeno po najboljem provodu.

Trubači za veselja Crna Gora

Ulcinj trubači orkestar sa iskustvom

Na raspolaganju vam je orkestar sastavljen od vrhunskih majstora trube koji će svojim izvođenjem najboljih pesama i kola razveseliti svakog gosta. Bez obzira na to da li su vaši gosti mlađi ili stariji, svi će jednako uživati u nastupu našeg orkestra koji savršeno izvodi pesme iz bogatog repertoara trubačke muzike. Repertoar obuhvata izvornu, narodnu, zabavnu muziku, kao i popularne starogradske pesme, kafanske pesme i najnovije estradne hitove.

Da bi vaše slavlje bilo savršeno, orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića se uvek trudi da perfektno izvežba čak i najnoviju pesmu koja se nedavno pojavila. Na taj način, svi zajedno možemo uživati u izvođenju pesme.

Naš orkestar čine ozbiljni majstori trube, koji potiču iz poznatih trubačkih porodica. Oni će sigurno oraspoložiti sve vaše goste na vašem veselju. Znate onu izreku da truba diže nogu igraču? Pa, na vašem veselju ćemo se potruditi da gosti budu veseli do kasnih večernjih sati.

Trubači Ulcinj prave najbolju atmosferu

Atmosferu koju majstori trube orkestra Miloša i Peđe Stojilkovića mogu stvoriti, pamtićete dugi niz godina. Zato smo orkestar koji često pozivaju i estradne zvezde na svoja slavlja, kao i mnogi poznati u Crnoj Gori.

Na vašem veselju, trubači Ulcinj će nastupiti po pozivu, dolazeći tačno u dogovoreno vreme. Sa nama dočekujete goste, kumove i familiju. Uživaćete u našem nastupu, jer ćemo ispuniti svaku vašu želju. Iz liste pesama, koje smo poređali po kategorijama slavlja, možete pronaći najlepše i najbolje pesme. Takođe, tokom slavlja možete nam reći koju pesmu želite da sviramo.

Budite sigurni da će vaše slavlje biti najlepše, jer smo to već mnogo puta doživeli. Gosti su se zahvaljivali domaćinima na odličnom slavlju, koje su upotpunili majstori trube orkestra Miloša i Peđe Stojilkovića.

Sviramo kad god vi to želite

Imamo različite opcije za sviranje – možemo svirati neprekidno određeno vreme, najaviti bitne delove slavlja ili samo u trenucima kada se glavni orkestar odmara. Bez obzira na vaš izbor, naša je misija da pružimo savršen nastup i da svaki gost uživa u našoj muzici. Naša reputacija je izgrađena na brojnim slavljima na kojima smo nastupali širom Crne Gore, a o njima se i danas priča.

Trubački orkestar nastupa na svadbenom veselju

Na društvenim mrežama možete pronaći fotografije i snimke naših nastupa koje su gosti sa zadovoljstvom objavljivali. Ako želite da se vaše slavlje pamti kao vrhunski provod, javite nam se i dogovorite dolazak. Dolazimo u tačno dogovoreno vreme i da sviramo u momentima kada želite da atmosfera bude na vrhuncu. Takođe, možemo najaviti tortu, dočekati i ispratiti goste.

Zakažite dolazak trubači za veselja

Za zakazivanje našeg dolaska možete nas kontaktirati putem telefona, Vibera ili WhatsApp-a. Veselimo se nastupu na vašem slavlju!