Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Sutomore najbolji orkestar za veselja koja se pamte

Na dan slavlja svi očekuju odličan provod a trubači Sutomore su garancija da će svaki trenutak vašeg slavlja biti ulepšan odličnim pesmama i kolima, hitovima koje naš trubački orkestar sa zadovoljstvom svira na svim vašim veseljima.

Trubači za venčanja Crna Gora

Poznati okrestar Sutomore trubači

Majstori trube orkestra Miloša i Peđe Stojilkovića koji su poznati širom Crne Gore će upotpuniti lepotu veselja svirajući pesme i kola iz bogatog repertoara trubačke muzike.

Hitovi domaći, izvornih kao i starogradskih pesama, pa do najnovijih estradnih ostvarenja čuće se širom vašeg veselja. Gosti i stari i mladi uživaće u sjajnom nastupu orkestra o kome svaki domaćin i slavljenik kod koga smo nastupali tokom naše višegodišnje karijere ima samo reči hvale.

Najbolji izbor pjesama i kola

Osim što od našeg orkestra možete zatražiti da sviramo bilo koju muziku, trubači Sutomore su takođe pripremili posebne liste pjesama koje su sastavljene od hitova raspoređenih na način da u najkraćem vremenu podignu atmosferu na najviši nivo. Liste pjesama za veselje, koje zajedno s vama možemo napraviti razveselit će svakog gosta.

Uz trubače dočekajte goste

Svjesni da želite da svi uživaju u odličnoj zabavi na vašem slavlju, orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića zajedno s vama dočekuje goste. Već od prvog trenutka slavlja, svi gosti će biti u odličnom raspoloženju, što je ključ uspješne proslave. Uz trubače dočekajte kumove, pamiliju i sve zvanice na vašem slavlju. Trubači Sutomore će pratiti svatove prilikom odlaska po mladu, sviraćemo kod njene kuće, nastupati prije i poslije vjenčanja. Bez obzira da li je vaše slavlje malo ili veliko, majstori trube našeg orkestra će svoje znanje i kvalitet pokazati svirajući najbolje i najljepše.

Tokom svadbe, veridbe, punoletstva, kada glavni muzički bend koji ste angažovali pravi pauzu, trubači Sutomore su vam na raspolaganju da s nekoliko pjesama i kola koje poželite zagrejemo atmosferu do usijanja.

Svi članovi našeg orkestra su odrasli u poznatim trubačkim porodicama i već od najmlađih dana zavoleli trubu. Truba je instrument koji smo s nestrpljenjem učili kako bismo postali majstori trube i ispunili svaku vašu želju.

Trubači najavljuju tortu

Trenutak kada se torta iznosi pred goste je poseban jer tada svi na vašem slavlju uživaju u sjajnom raspoloženju. Možete odabrati pesmu ili kolo uz koje će trubači najaviti tortu na vašem slavlju. Kada se svetla u sali zamrače, orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića nastupa prateći tortu. Sviramo pesme koje poželite, a uz naš orkestar kumovi i prijatelji podižu čašu i nazdravljaju vašem veselju.

Bubnjar predvodi trubače koji ulaze u svadbenu salu

Ako želite da vaše slavlje protekne u najboljem raspoloženju, da se o njemu priča kao o najlepšem, da vam gosti čestitaju i zahvaljuju što ste ih pozvali na sjajno slavlje, angažujte naš orkestar. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana, tokom cele godine i zakazati nastup na vašem slavlju.

Sutomore trubači za odlično veselje

Javite nam se putem telefona, pošaljite poruku na Viber ili WhatsApp i uživajte u sjajnom slavlju. Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića će doći u tačno dogovoreno vreme, poštovati sve vaše želje i zahteve, i držati datu reč. Poznati smo kao trubači koje svi pozivaju i preporučuju prijateljima i porodici.