Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Podgorica za venčanja i sva ostala slavlja

Na vašem slavlju, trubači Podgorica će doći da sviraju najlepše pesme i kola, kako bi ispunili sve vaše želje. Naš repertoar obuhvata sve domaće i strane popularne pesme, narodnu i zabavnu muziku, kao i starogradske pesme. Ispunićemo svaku vašu želju, a svakom gostu ćemo svirati pesmu koju najviše voli.

Trubači za venčanja sa mladom

Naš nastup garantuje najbolje slavlje

Kada angažujete naš orkestar, sve će proteći u najboljem redu. Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića je tu da ulepša sva vaša veselja. Mi se prilagođavamo vašim željama i dolazimo u tačno vreme koje ste odredili. Naši trubači će dočekati goste zajedno sa vama, otići po mladu i svirati kod mladine kuće, kao što običaji nalažu. Možete biti bezbrižni jer smo mi tu da se pobrinemo da celokupan naš nastup najlepše doprinese veselju.

Sviramo ispred opštine i crkve, pratimo svatove i sviramo na svadbenom slavlju. Uz nas, atmosfera će biti savršena, bilo da se je naš nastup u svečanoj sali, pod šatrom ili u hotelskoj ili restoranskoj sali. Najbolji trubači u Crnoj Gori će svojim sjajnim izvođenjem pesama i kola podići atmosferu na najvišo nivo. Svi koji su nas videli i čuli, bilo uživo ili na društvenim mrežama, prepoznaju nas i pozivaju nas na svoja slavlja. Svi, bez obzira na godine, uživaju u našim izvedbama pesmama koje dopiru do srca svih vaših gostiju.

Veselje uz trubači Podgorica je događaj za pamćenje

Melodije koje se izvode na trubi uvek ostaju urezane u pamćenje, a svako slavlje na kojem trubači Podgorica nastupaju postaje ponos slavljenika. Najavljujemo svečanu tortu, uz zvuke trube se nazdravlja, podiže pehar na proslavi koja će ostati upamćena dugi niz godina. Možete poželeti bilo koju pesmu koju volite, muziku koju vaši gosti s nestrpljenjem očekuju, a orkestar vrhunskih majstora trube će je sa zadovoljstvom svirati redosledom koji ste vi tražili.

Naš repertoar obuhvata sve vrste pesama i kola, koje smo poređali po kategorijama veselja kako biste se lakše setili pesme koja odgovara vašem slavlju. To će vam pomoći da pronađete najlepše pesme koje će dovesti vaše slavlje do savršenstva.

Pozivanje iskusnog orkestra trubači Podgorica koji dolazi tačno u dogovoreno vreme na vaše slavlje je najbolja odluka koju možete doneti. Ponosićete se kada vam se gosti, zadovoljni što ste ih pozvali na veselje na kojem su se odlično proveli, budu čestitali i zahvalili vam se na predivnom provodu.

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića je spreman da ispuni svaku vašu želju! Sviramo popularne mikseve pjesama i kola, muziku koju ste vi birali. Možete nam unapred ili tokom dana veselja zatražiti šta želite da sviramo.

Trubači Podgorica zakazivanje nastupa

Pozovite najbolje trubače koji će svojim sjajnim nastupom ostati upamćeni u cijelom kraju. Neka se vaši prijatelji, familija i kumovi provedu najlepše na slavlju koje ste organizovali. Angažujte trubače koje mnoge poznatih ličnosti pozivaju na svoja slavlja.

Javite nam se, pošaljite nam poruku ili nas jednostavno pozovite. Dostupni smo vam tokom cele godine. Kliknite na dugme na dnu ekrana za Viber, WhatsApp ili nas jednostavno pozovite i budite sigurni da će vaše slavlje uz trubače našeg orkestra biti nezaboravno.

Trubači za venčanja Crna Gora