Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Herceg Novi najbolji orkestar za svadbe i sva ostala veselja

Uz najbolju muziku i nastup trubači Herceg Novi, zabava traje do kasnih večernjih sati. Bez obzira na to je li slavlje malo ili veliko, ovo je prilika da se zajedno s vašim gostima najbolje provedete uz iskusne trubače.

Trubači prate mladence tokom ulaska u salu za veselje

Uživajte u najljepšim pjesmama i kola iz bogatog repertoara trubačke muzike koje orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića neprestano obogaćuje novim hitovima kako bi na vašem slavlju zablistali izvrsnim izvedbama najlepše muzike.

Bilo da želite proslaviti rođenje, krštenje, rođendan ili punoletstvo, veridbu ili vjenčanje, orkestar koji je već dugi niz godina poznat u Crnoj Gori će na vašem slavlju svirati pjesme i kola kakve samo možete poželjeti.

Trubači su garancija uspešnog veselja

Kada gosti prilaze i čestitaju vam na izboru trubača, govoreći da je vaše slavlje bilo najbolje, bićete ponosni što ste doneli pravu odluku i angažovali naš orkestar.

Pripremili smo listu pesama poređanih po kategorijama veselja, što će vam omogućiti da lako odaberete one pesme koje najviše volite i da se setite pesama koje ste nekad čuli, a koje će savršeno odgovarati vašem slavlju. Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića će se potruditi da vaše slavlje bude poseban događaj, dan koji će svima biti u najlepšem sećanju.

Svirajući po vašim željama, ispunićemo i želje vaših prijatelja, kumova. Sve kako vi budete tražili, trubači mogu da sviraju neprekidno ili kada se glavni orkestar odmara od nastupa. Možete biti sigurni da će sve biti upravo onako kako ste vi želeli.

Iskusan orkestar trubači Herceg Novi

Svi članovi našeg orkestra potiču iz poznatih trubačkih porodica, što je garancija da ćete, pozivajući naš orkestar, imati slavlje kakvo želite. Godinama svirajući trube, postali smo poznati i iskusni orkestar čiji će dolazak na vaše veselje biti prilika da uživate uz savršene zvuke najboljih pesama i kola. Kao ponosni domaćini, uživaćete kada vam gosti nakon veselja prilaze da vam se zahvale što ste ih pozvali na odličnu proslavu.

Najavljivanje slavljeničke torte

Na vašem slavlju, jedan trenutak je posebno važan – trenutak kada se torta iznosi pred goste. Ali, zašto ne biste taj trenutak učinili još posebnijim? Trubači će vašom omiljenom pesmom najaviti iznošenje torte i podići atmosferu na najviši nivo. Uživajte dok trubači Miloša i Peđe Stojilkovića prate tortu ulazeći u svečanu salu. Vaši rođaci i kumovi će nazdraviti vašoj časti, a vi ćete se zahvaliti zvanicama i u sjajnom raspoloženju se veseliti do kasnih večernjih sati.

Gosti na svadbi časte trubače

Angažujte najbolje trubače u Crnoj Gori

Pozovite nas i uživajte u odličnom slavlju uz orkestar vrsnih majstora trube.