Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Budva najbolja živa muzika za svadbe, punoletstva i druga veselja

Kada se začuju zvuci trube orkestra Miloša i Peđe Stojilkovića, svi odmah znaju da trubači Budva dolaze na slavlje. Bez obzira da li dočekuju goste, zabavljaju kumove i familiju, sviraju uz zakusku kod mladoženjine kuće, prate svatove po mladu ili nastupaju u ključnim trenucima slavlja, majstori trube koje svi u Crnoj Gori pozivaju na svoja veselja će svirati najbolje i najlepše pesme za vas i vaše prijatelje.

 

Trubači za veselja Crna Gora

Poznati trubači Budva

Naši nastupi su veoma poznati, a snimci na društvenim mrežama imaju hiljade pregleda. To je zato što su naši trubači vrhunski majstori koji znaju kako da podignu atmosferu slavlja na najviši nivo.

Bilo da organizujete proslavu povodom rođenja djeteta, krštenja, rođendana, punoletstva ili nekog drugog slavlja, angažovanjem iskusnih majstora trube vaše veselje će postati događaj o kom će se pričati u cijelom kraju, a svi vaši gosti će rado prisjećati trenutaka s vaše proslave na kojima su se veselili uz najbolje pjesme i kola iz našeg bogatog repertoara. Trubači Budva orkestar je koji će vaše veselje dovesti do savršenstva.

Repertoar koji obuhvaća sve vrste pjesama i kola

S nama možete biti sigurni da će svaka pjesma koje se sjetite, koju poželite na vašoj proslavi, biti savršeno odsvirana – od najstarijih do najnovijih hitova s estrade. Trubači Miloša i Peđe Stojilkovića unose pozitivno raspoloženje, tako da će se svi vaši gosti, bez obzira na godine, uživati i nakon veselja vam se zahvaliti što ste priredili sjajnu zabavu.

Tokom čitavog dana proslave, naš orkestar je tu da vam pruži odličan izbor pesama i kola, svirajući vaše omiljene hitove, izvornu muziku, starogradske pesme, zabavnu muziku i sve što poželite. Sve to se nalazi u repertoaru najboljih trubača u Crnoj Gori.

Najavićemo bitne događaje na veselju

Truba i trubačka muzika su oduvek bile popularne i najavljivale važne događaje.
Zato dozvolite da trubači najave važne trenutke na vašoj proslavi, neka se uz zvuke najboljih truba podiže pehar, nazdravlja, dočekuju i ispraćaju gosti.

Najvažniji trenutak svake proslave svakako je kada se torta iznosi pred goste.
Trubači Miloša i Peđe Stojilkovića će svirajući pesme koje volite, pratiti tortu dok se unosi u svečanu salu. U tom trenutku, svi vaši gosti će biti na nogama, veseli se i slavi, naručuju pesme i izražavaju najlepše želje.

Naš orkestar će ispuniti svaku vašu želju, sve što trebate je da nam kažete kada želite da trubači nastupaju na vašem veselju. Budite sigurni da ćemo tačno u dogovoreno vreme zajedno sa vama dočekati goste i kumove, prijatelje i porodicu.

Mladoženja sa mladom časti trubače pored kola

Trubači Budva zakazivanje nastupa

Uz našu muziku, proslava će biti nezaboravna. Javite nam se jednostavno klikom na dugme na vašem ekranu za poziv, Viber ili WhatsApp. Zakažite naš nastup i budite sigurni da ćemo nastupati na vašem veselju tačno u trenutku koji ste vi odredili.