Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Bar najbolji orkestar za sva vaša veselja

Svako slavlje postaje predivno iskustvo kada su gosti srećni i uživaju u pesmama i kolima, nazdravljajući i slaveći. Trubači Bar će odličnom muzikom doneti radost na lica svih vaših gostiju. Naš repertoar obuhvata sve vrste pesama i kola, od tradicionalnih i starogradskih do najnovijih hitova sa estrade.

Trubači za veselja Crna Gora

Veselje uz najbolje trubače

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića će svirati pesme po vašim željama, pokazujući svoj dugogodišnji kvalitet. Poznati po svojim nastupima na veseljima širom Crne Gore i redovno nas pozivate na sve vrste slavlja. Kada se radi o posebnim trenucima kao što su rođenje deteta ili krštenje, nema boljeg načina da se ti svečani događaji ulepšaju nego da pozovete najbolje majstore trube. Takođe, kada slavite punoletstvo, veridbu ili venčanje, pozovite nas da budemo deo vašeg slavlja. Trubači Miloša i Peđe Stojilkovića će učiniti da vaše veselje postane nezaboravan događaj.

Trubači Bar dočekuju goste

Već sa prvim zvucima trube, zajedno sa vama dočekujemo goste, kumove i porodicu, trudeći se da svaki trenutak vašeg slavlja bude obogaćen vrhunskom trubačkom muzikom. Stojimo vam na raspolaganju tokom celog dana veselja, samo nam recite kada želite da trubači započnu svoj nastup.

Najčešće na dan slavlja, uz trubače dočekujete goste, sviramo i kada se priprema zakuska za svatove kod mladoženjine kuće. Trubači prate svadbenu povorku prilikom odlaska po mladu, sviramo kod njene kuće i nastupamo pre i posle venčanja.

Majstori trube orkestra Miloša i Peđe Stojilkovića su iskusni trubački sastav koji će ispuniti svaku vašu želju i dovesti vaše veselje do savršenstva uz najbolje zvukove trube. Uz najbolje pesme i kola, veselićemo se do kasnih večernjih sati, a naš orkestar, koji je poznat u cijeloj Crnoj Gori po vrhunskim nastupima, će svirati sve što poželite i ispuniti svaku želju vašim gostima.

Najavljujemo glavne trenutke veselja

Trenuci poput iznošenja torte pred goste su prilika da se najbolje zabavite, zajedno s nama uz vrhunske pesme i kola. Naš repertoar, koji obuhvata sve vrste muzike, je garancija da će svaka pesma i kolo koje poželite, bilo da je izvorna, kafanska ili najnoviji hit s estrade, zvučati savršeno.

Neka vam svi gosti čestitaju i zahvale što ste napravili nezaboravno slavlje.

Dolazimo na vaše veselje

Javite nam se, dogovorite dolazak našeg orkestra na vaše veselje i uživajte u sjajnoj zabavi zajedno sa svojim gostima.
Znajući da dolazak trubači Bar garantuje vrhunsku zabavu, pozovite nas putem telefona, Vibera ili WhatsApp-a i uživajte u najboljem veselju.

Trubači na svadbi - bubnjar i slavljenici