Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Tivat orkestar za venčanja, punoletstva i ostala veselja

Na velikim i malim proslavama, trubači Tivat nastupaju izvodeći najbolji repertoar pjesama i kola koje ste ikada čuli, glazbu koju najviše volite i s kojom će svi vaši gosti biti sretni i veseli. Truba, kao što kaže stara izreka, diže nogu igraču, a orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića to dokazuje sa svakim novim nastupom.

Trubači za venčanja Crna Gora

Najbolje slavlje uz trubači Tivat

Već od samog dolaska našeg orkestra na vašu proslavu, osjetit ćete tu atmosferu najboljeg raspoloženja koja će obuzeti svakog vašeg gosta. U Crnoj Gori smo poznati trubači koji se uvijek pozivaju na proslave i preporučuju prijateljima i porodici.

Često nas domaćin ili slavljenik rado poziva i na svoje sljedeće veselje jer smo svojim kvalitetom dokazali da smo orkestar koji u potpunosti drži svoju riječ i koji će vama i vašim gostima prirediti nezaboravnu proslavu.

Najveći repertoar pjesama i kola

Hitovi, najbolja glazba, stare i nove pjesme popularne gradske, zabavne i narodne muzike, nizaće se na vašoj proslavi. Trubači Miloša i Peđe Stojilkovića sviraju po vašem izboru, muziku koju volite i koju želite da vaši gosti s uživanjem slušaju. Popularni miksevi pesama i kola koje smo pripremili na temelju našeg višegodišnjeg iskustva zagrijat će atmosferu do usijanja.

Bez obzira volite li domaću ili stranu muziku, izvorne ili najnovije folk hitove, dolazak našeg orkestra u Tivat na vašem veselju će osigurati samo najbolju zabavu. Raspoloženje gostiju će biti podignuto uz zvuk naših truba na najviši nivo što je najbolji našeg kvaliteta.

Trubači za svadbe, rođendane, punoletstva

Na svim vrstama proslava, dolazak trubači Tivat je znak vrhunskog slavlja. Bilo da organizujete malu ili veliku proslavu sa brojem gostiju koji prelazi 1.000 zvanica, dolazak našeg orkestra je garancija da će sve proteći po vašim željama.

Trubači Miloša i Peđe Stojilkovića dočekuju goste s vama, pratimo svadbenu povorku po mladu, sviramo ispred njene kuće, sve prema običajima.

Nastupamo kod opštine, nakon venčanja, kao i prilikom crvenog venčanja. Na svadbi, trubači Miloša i Peđe Stojilkovića će sve vreme biti na raspolaganju da sviraju pjesme po vašem izboru i zagriju atmosferu do usijanja. Zato je svaki naš nastup popraćen velikim pljeskom, kojim gosti nagrađuju vrhunske majstore trube.

Trubači Tivat najavljuju tortu

Trenutak koji svi s nestrpljenjem očekuju na svakom slavlju je onaj kada se torta unosi u svečanu salu. Trubači će svirati pjesmu koju ste poželjeli u tom svečanom trenutku, prateći tortu, podižući atmosferu na najviši nivo, dok gosti uživaju i naručuju pjesme, nazdravljajući u ime slavljenika, domaćina i roditelja mladenaca.

Svako slavlje u Crnoj Gori je prilika da se najbolje zabavite, a trubači će najboljom trubačkom glazbom ispuniti sva vaša očekivanja.

Gosti na venčanju vesele se uz trubače

Zakažite naš nastup na slavlju

Trubači Miloša i Peđe Stojilkovića, iskusni majstori trube, će ispuniti svaku datu riječ. Pozovite nas klikom na dugme za poziv, Viber ili WhatsApp na dnu vašeg ekrana i uživajte u sjajnim pjesmama i kolima koje iskusni majstori trube sviraju na vašem veselju. Očekujemo vaš poziv.