Trubači Džipsi Trik

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića

Trubači Kotor najbolja muzika na vašem veselju

Kada trubači Kotor zasviraju na slavljima, atmosfera se zagreva do usijanja. Naše savršeno izvođenje pesama i kola donosi radost i veselje svim zvanicama. Bez obzira na to da li je u pitanju veliko ili malo slavlje, trubači će svojim bogatim repertoarom pesama i kola ulepšati svaki trenutak.

Trubači prate mladence tokom ulaska u salu za veselje
Trubači Kotor nastupaju na svakom veselju

Bilo da slavite rođenje deteta, krštenje, punoletstvo, venčanje ili godišnjicu braka, pozivanje orkestra majstora trube Miloša i Peđe Stojilkovića garantuje vrhunski muzički doživljaj. Svi gosti će uživati u izvanrednim izvođenjem pesmama i kola. Neka slavlje bude prilika da se okupite sa dragim prijateljima i porodicom i da zajedno proslavite važan i srećan događaj. Trubači Kotor su tu da svojim nastupom učine vaše slavlje nezaboravnim.

Već dugi niz godina dokazujemo svoj kvalitet, čineći goste sretnima i radosnima, a domaćine ponosnima. Uz trubače Miloša i Peđe Stojilkovića vaše veselje će biti nezaboravan događaj. Gosti su sretni što ste pozvali najbolje majstore trube u Crnoj Gori i rado dijele fotografije i snimke sa vašeg veselja na društvenim mrežama. Uz najbolje pjesme i najljepša kola veselje će trajati do kasnih večernjih sati.

Iskusan orkestar poznat u Crnoj Gori

Naš orkestar zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu zna kako da sastavi savršene mikseve pjesama i kola. Imate priliku da se pokažete pred svojim gostima uz najbolju trubačku muziku, da nazdravljate, podižete čaše i da cijeli dan veselja protekne u najboljem raspoloženju. Možete zatražiti bilo koju pjesmu i kolo od našeg orkestra i budite sigurni da ćemo ih savršeno svirati. Ako želite da se podsjetite koje pjesme bi odgovarale vašem slavlju, na našem repertoaru smo poređali muziku po vrstama veselja. Na ovaj način možete lako pronaći pjesme koje odgovaraju vašem tipu proslave.

Orkestar Miloša i Peđe Stojilkovića je odličan trubački sastav koji čine majstori trube koji poreklo vode iz poznatih trubačkih porodica. Naši članovi su strastveni prema ovom sjajnom instrumentu i profesionalci koji najbolje znaju kako da prenesu emocije pesme na vaše veselje.

Trubači Kotor ispunjavaju vaše želje

Angažovanjem našeg orkestra na vašem slavlju, dobićete najbolje trubače. Orkestar će tačno u dogovoreno vreme stići na vašu proslavu i svojim sjajnim pesmama i kolima razveseliti sve vaše goste. Bez obzira na to da li organizujete veliku ili malu proslavu, pozovite trubače Kotor koji će tačno u dogovoreno vreme doći na vaše veselje.

Trubači za veselja Crna Gora

Angažujte naš orkestar

Javite nam se i zakažite naš nastup klikom na dugme za poziv, Viber ili WhatsApp. Budite sigurni da će trubači Miloša i Peđe Stojilkovića ispuniti svaku datu reč i da će doći na vašu proslavu sa ciljem da vi i vaši gosti uživate u vrhunskom veselju.